2777
2789
به آقاجون گفتم آب انبه میخورید ؟ گفتن برگردم میخورم  هیچ وقت برنگشتن

چه دلگیر

خاله منم با مامانم صحبت کرد رفته خونه 

با دخترش 

دخترش رفته تو حیاط کار داشته 

بیست ساعت برگشته رو‌به قبله فوت شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یدونم درباره فامیلام نیست یه پسر جوان خیلی ۲۰سالش تازه ازدواج کرده بود عروسش۱۶  تو مدرسمون بود حاملم بود چند روز بعد عروسیش تصادف کرد خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد مرگ سراغ آدم میاد یهو باید فکر آخرت بود

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
چه دلگیر خاله منم با مامانم صحبت کرد رفته خونه  با دخترش  دخترش رفته تو حیاط کار داشته& ...

خدا رحمت کنه عید بود همه سفر بودیم با هم آقاجون ما رفتن مسجد روستا برای ختم یکی از اهالی

رفتن ختم

توی مسجد یهو تمام کردن

روزی که قرار بود من و همسرم عقد کنیم شد هفتم آقاجون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خدا رحمت کنه عید بود همه سفر بودیم با هم آقاجون ما رفتن مسجد روستا برای ختم یکی از اهالی رفتن ختم ...

مسجد تموم کرد ☹️ آن شاالله جایگاهی بهشت

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
بابام خونه نبود بهم زنگ زد من احمق خواب بودم بیدار شدم سایلنت کردم گفتم بعدا زنگ میزنم ولی اون آخ ...

روز فوت شوهر عمه ام 

دختر عمه ام همین حرف زد 

گفت الان دیگه بابا ندارم زنگ‌بزنه

هیچ‌وقت تماسش بی جواب نزارین

مسجد تموم کرد ☹️ آن شاالله جایگاهی بهشت

خدا رفتگان همه رو بیامرزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

پسرعموم 15سالش بودهمش میگفت من امسال سال اخرمدرسمه دیگه هیچوقت مدرسه نمیرم یماه بعدتوامتحانات خرداد آسمونی شد 💔💔

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حالم بد شد یه کاری واسه عشقم قرار بود انجام بدم گفتم فردا میرم  ولی اون فردا دیگه نیومد...

ذاستان زن قرمز پوش میدان تهران

با عشقش قرار میزاره هیچ وقت نمیاد پسره😔😔😔😔

پسرعموم 15سالش بودهمش میگفت من امسال سال اخرمدرسمه دیگه هیچوقت مدرسه نمیرم یماه بعدتوامتحانات خرداد ...

چه سخت 

انگار واضح میشه 

دایی من سالم بود برا بهتر شدن قلبش رفت دکتر برنگشت دیگه

چند وقت قبلش که بره همش به بابام میگفت فلانی بهشت و جهنم چطوره از بابام می پرسید

وجود داره؟

یعنی ما میریم بهشت؟

حالا میریم اون دنیا می فهمیم 

طولی نکشید رفت برنگشت صحیح سالم

سوال هر شبش شده بود