2777
2789
عنوان

بیاید بگید تقصیر منه یا شوهر😏

562 بازدید | 46 پست

خیر سرمون ظهر با ماشین رفتیم دور بزنیم مامانم هم با ما بود با پسرم عقب نشسته بودن بعد از دور دور تقریبا خوش گذشت تو راه برگشت پسرم هی از پشت میکوبید به صندلی و اعصابمو خورد کرده بود دودقیقه تحمل کردم به دوبار گفتم نکن این کارو بشین اونم گوش نمی‌داد (۶سالشه) بعد مامانم گفت بشین یهو شوهرم داااااغ کرد گفت چتونه هی بچه رو دعوا میکنین گند زدین تو اعصابم درحالیکه هیچی نشد الکی شلوغش کرد یهو پاشو گذاشت رو گاز سرعت بالا رانندگی کرد نزدیک بود دوبار تصادف کنیم اینم جدید یاد گرفته که وسط رانندگی بگی بالای چشمت ابرو پاشو میزاره رو گاز چنان استرس میده به آدم که نگو ،منم گفتم یواااااش بروووو گفت بلدی بیاد خودت بشین 🤬خلاصه اومدیم خونه رفتم صحبت کنم بگم این چکاری بود کردی که پسرم نزاشت حرف بزنیم می‌گفت دعوا نکنین ،الان بگین حق با کیه ؟ 

تو

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اولین فرصت برو گواهینامه بگیر روی تربیت پسرتم بیشتر کار کن بچه شش ساله به حدکافی یزرگ شده که بدونه با لگد نباید توصندلی بکوبه 

مادرتم با این شوهر بیشعور بی تربیت جایی نبر که احترام بزرگتریش شکسته بشه 

خاک توسر  تربیت شوهرت 

شمام کمتر به این زباله خدمات بدین وقتی قدرشناس نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟