2777
2789
عنوان

چ سیزده بدر چرتی بود امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 71 پست
مشکل شما مشکل خیلی هاست که با کمی لطافت و سیاست زنانه حل میشه باور کن بحث و قهر فقط کار رو خرابتر می ...

چرا همیشه باید زن هاسیاست ولطافت به خرج بدن مگه مرداکی ان!!! اوناکی میخوان درست رفتارکنن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم ازشون بهم میخوره

والا بعضی هاشون بادادوبیدادحرف خودشون روبه کرسی مینشونن حالا به زن هاکه میرسه بایدبالطافت حرف بزنن...برم گم شن اینا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تعطیلات مظخرف خوب اومدی

هرسال مرخرف هست سال اول نیست دوهفته مملکت رو میخوابونند  بالای هزار نفر کشته و زخمی میشند تو جاده ها و چهارشنبه سوری که چی سال نو شده مسخره است….

مغازه دارا هم کاملا ازماه اسفند وفروردین سو استفاده و قیمتا رو نجومی میکنند

ما اصلا خرید نمیکنیم تو این دوماه فقط وسایل هفت سین میگیریم اونم برای پسرم که سرگرم بشه و عکس بندازه

من همه جا بااسنپ واژانس میرم منت کسی روهم نمیکشم مستقل وقوی هستم

جا داریم تا جا 

مزار مامانم خارج از شهر و جای پرتیه 

یبار تنها بودم یه معتاد عوضی مزاحمم شد 

نصف جون شدم از ترس 

جا داریم تا جا  مزار مامانم خارج از شهر و جای پرتیه  یبار تنها بودم یه معتاد عوضی مزاحمم ...

با پسرتون با اژانس برید بگید راننده بمونه بعد باخودش برگردید عصر پنج شنبه ها همه جا شلوغه اون موقع برید سرمزارشون صبح نرید صبح ها خلوته حالا همش که معتاد اونجاها نیست یه بار بوده قوی باشید

با پسرتون با اژانس برید بگید راننده بمونه بعد باخودش برگردید عصر پنج شنبه ها همه جا شلوغه اون م ...

پسرم کوچیکه و شیطون یه جا بند نمیشه 

هزینه ی اژانس اونم رفت و برگشت خیلی زیاده 

از توانم خارجه چون مسیر تقریبا دوره 

اتفاقا معتادا و کارتون خوابا فرقی به حالشون نداره اونجا همیشه هستن 

همونجا کلی خفت گیری میکنن و وسیله نقلیه ملت 

میدزدن تو روز روشن

دقیقاااا

ببین عزیزم معنی سیاست اصلاً کوتاه اومدن و بی تفاوت بودن نیست سیاست یه زن اینه که به موقع ناز کنه قهرِکوچیک کنه سرسنگین باشه دلخوریش رو نشون بده ولی دقت کن همه اینا به موقع و بسته به شرایط زندگی هر کس بایدانجام بشه این یعنی سیاست نه اینکه از روز اول عیدهمش یه درخواست رو بگی ما زن هستیم و باید با ما لطیف برخورد بشه ولی خودمون هم باید لطیف باشیم بعضی آقایون ممکنه به ظاهر به هیچ صراطی مستقیم نباشن ولی دقت کن هر کس یه لِم و قلقی داره که باید به دستش بیاری