2777
2789
عنوان

شیرینی خوشمزه خودم پز+عکس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 22 پست

به به چه عالی نوش جان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره 100گرم

پودر قند 1/3پیمانه

زرده تخم مرغ 1عدد

وانیل 1ق چ 

آرد 170گرم

ابتدا کره‌ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود در حین کار دور ظرف را دورگیری میکنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 7دقیقه با همزن مخلوط میکنیم و بعد با قاشق آرد را در سه مرحله کم کم اضافه میکنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد .حتما حتما کم کم آرد اضافه شود چون آرد ها با هم مختلفن و ممکن است ک با نصف آرد همان خمیر بدست آید. اصلا خمیر را ورز ندهید چون شیرینی خشک میشود باید با نوک انگشتان آن را جمع کرد، در مرحله آخر خمیر را روی سطحی روغنی با وردنه پخش میکنیم و قالب میزنیم.در فر از قبل گرم شده با دمای 150درجه در طبقه اول فر به مدت 10الی 15دقیقه تا زیرشون یکم طلایی بشه

نوش جان

🌼همیشه تلاش میکنم آیندم رو اونجور که لیاقتشو دارم بسازم🫀✨

عالی😋

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
کره 100گرم پودر قند 1/3پیمانه زرده تخم مرغ 1عدد وانیل 1ق چ  آرد 170گرم ابتدا کره‌ی به دمای ...

این دستور پخت نعلی هاست عزیزم؟

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه