مادربزرگ خودم نیست ولی عین مادربزرگمه . خیلی سنش بالاست نزدیک به ۹۰ سالشه و مریضه ، الان چند روزه که توهم میزنه و آدمایی رو دور خودش میبینه . احساس میکنم آخرای عمرشه 💔 میشه براش یه حمد بخونید لطفاً و سر افطار موقع اذان براش دعا کنید . خیلی متشکرم 💚
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله دقیقامادربزرگ من همین طورشدن سنی هم نداشتن ۷۲ولی روزهای اخرچیزهایی دیده بودن وجاهایی رفته بودن ا ...
خدا رحمتشون کنه
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
بله دقیقامادربزرگ من همین طورشدن سنی هم نداشتن ۷۲ولی روزهای اخرچیزهایی دیده بودن وجاهایی رفته بودن ا ...
اخه میگن پرده از جلو چشاشون برمیدارن اون ور نشون میدن یا برای این که ترسشون کمتر بشه کسایی که تو زمان زنده بودن دوستشون داشتن میان استقبال. خدا مادربزرگتونو رحمت کنه
عموی من جوان بود که مریض شد و فوت کرد ۴۹ سالش بود این اواخر به زبونی بچگی حرف میزد رفتع بود به دوران ...
سبحان الله
آره مادربزرگمم از چیزایی حرف میزنه که بعضیاش مربوط به بیشتر از ۳۰ ۴۰ سال پیشه
مشخصه زندگیش داره از جلوی چشمش رد میشه
اره به خدا . انگار زندگیشون مرور میشه عموم برگشته بود به دوران کودکیش که داشت بازی میکرد
خدا رحمتشون کنه عزیزم
میشه بگید چطوری بودن
ببین ادم خوبی بود کمک دیگران میکرد و جوان بود سرطان گرفت . این اواخر همش داشت حرف میزد از دوران بچگیش . انگار برگشته بود به ۷ سالگی . انگار کسی پیشش بود. خیلی راحت جون داد یه نفس کشید تمام . بعد این اواخر خیلی زیارت عاشورا برای شفاش میخوندیم و خودشم اروم میگرفت. بعد از خاکسپاریه دم صبح یه خواب یه بنده خدایی اومده بود که گفنه بود تا من تو قبر گذاشتن و همتون رفتین من تنها شدم امام حسین اومد پیشم که نترسم . پسر عموم براش نماز وحشت نخونده بود به خواب پسرش اومده بود گفته بود همه برام نماز خوندن تو که پسر ارشد بودی چرا نخوندی
ببین ادم خوبی بود کمک دیگران میکرد و جوان بود سرطان گرفت . این اواخر همش داشت حرف میزد از دوران بچگی ...
الله اکبر 😶
کاشکی اگه قسمت مادربزرگ من هم رفتنه همینقدر راحت بره
اذیت نشه بیشتر از این . خیلی سختی کشیده
خیلی ممنونم عزیزم❤️
ما زمان که عموم فوت شد یه نخ بهمون دادن ۴۰ نفر سوره ملک میخوندم فوت میکردن به نخ گره زده شده . بعد م ...
مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی🥺❤️