2777
2789
عنوان

مادربزرگم💔

416 بازدید | 32 پست

مادربزرگ خودم نیست ولی عین مادربزرگمه . خیلی سنش بالاست نزدیک به ۹۰ سالشه و مریضه ، الان چند روزه که توهم میزنه و آدمایی رو دور خودش میبینه . احساس میکنم آخرای عمرشه 💔 میشه براش یه حمد بخونید لطفاً و سر افطار موقع اذان براش دعا کنید . خیلی متشکرم 💚

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش دعا کردم، برا بابای منم دعا کنین💔

خیلی متشکرم . چشم حتماً

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
مریض هستن؟

بله عزیزم بخاطر کهولت سن قلبشون ضعیف هست . به سختی حرکت میکنن

اگه توهم میزنه و مریضه طفلی واقعا داره یه چیزایی میبنه

آره خودمونم به همین نتیجه رسیدیم . یه کسانی میان پیشش . اصلاً تو حال خودش نیست💔

آره خودمونم به همین نتیجه رسیدیم . یه کسانی میان پیشش . اصلاً تو حال خودش نیست💔

بله دقیقامادربزرگ من همین طورشدن سنی هم نداشتن ۷۲ولی روزهای اخرچیزهایی دیده بودن وجاهایی رفته بودن اون موقع همه میگفتن خواب دیدی و..‌ولی بعدامعلوم شدواقعایت داشته وحرفهاشون درست دراومد