مادربزرگ خودم نیست ولی عین مادربزرگمه . خیلی سنش بالاست نزدیک به ۹۰ سالشه و مریضه ، الان چند روزه که توهم میزنه و آدمایی رو دور خودش میبینه . احساس میکنم آخرای عمرشه 💔 میشه براش یه حمد بخونید لطفاً و سر افطار موقع اذان براش دعا کنید . خیلی متشکرم 💚
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
بله عزیزم بخاطر کهولت سن قلبشون ضعیف هست . به سختی حرکت میکنن
اگه توهم میزنه و مریضه طفلی واقعا داره یه چیزایی میبنه
آره خودمونم به همین نتیجه رسیدیم . یه کسانی میان پیشش . اصلاً تو حال خودش نیست💔
آره خودمونم به همین نتیجه رسیدیم . یه کسانی میان پیشش . اصلاً تو حال خودش نیست💔
بله دقیقامادربزرگ من همین طورشدن سنی هم نداشتن ۷۲ولی روزهای اخرچیزهایی دیده بودن وجاهایی رفته بودن اون موقع همه میگفتن خواب دیدی و..ولی بعدامعلوم شدواقعایت داشته وحرفهاشون درست دراومد