2777
2789

مامان بابام اصرار دارن که بعد کنکور ادامه تحصیل برم آلمان بعد کیا با دعوت رفتن یا همینجوری، بعد تحصیل توی یه کشور دیگه بدتر از ایرانه؟؟؟

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
باید درس بخونی

اوکی عزیزم میدونم پایین عنوان یه سری سوال کردم😂

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان المانی یاد بگیری 

منم دارم بهش فک میکنم دارم راجب کشورا مطالعه میکنم فعلا

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
زبان المانی یاد بگیری  منم دارم بهش فک میکنم دارم راجب کشورا مطالعه میکنم فعلا

متنفرم باز مامان بابام اصرارشون فقط آلمانه مثلا آمریکا اینا نمیشه 

خیلی سختتر از ایرانه. هم باید با یه زبان دیگه با ادمایی از فرهنگ کاملا مختلف ارتباط برقرار کنی. اونجا احساس تنهایی میکنی اگه دوست و آشنا نداشته باشی. کم کم به مرور زمان عادت میکنی. اما عوضش ابنده شغلیت تضمینه تو المان

نه عزیزم چرا بدتر از ایران باشه خیلی هم عالیه اونجا کیف دنیا رو میکنن منم دارم کارامو می‌کنم برم است ...

اره میدونم بخام زبان آلمانی یاد بگیرم تا سال دیگه که نمیتونم بعدشم مامان بابامم میگن فقط آلمان 

بنظرم هیچی مثه دانشگاه های ایران نمیشه انقد ازاااد😂🗿

متنفرم باز مامان بابام اصرارشون فقط آلمانه مثلا آمریکا اینا نمیشه 

خیلیییی سخته و خیلی خیلی گرون.

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
مدرک زبان داری؟معدل چنده؟چجوری قراره هزینه هاتو بدی؟ تحقیق کن راجع به دانشگاه ها و هزینه هاشون و هزی ...

مدرک زبان پدر مادرم تازه ثبت نام کردن من خودم خوشم نمیاد اونا اصرار دارن معدلم ۱۹/۸۰ 

هزینه هامم پدر مادرم..

برا رفتن پاسپورت زبان انگیلیسی خیلی مهمه زبان آلمانی رو نمی‌دونم ایلتس باید داشته باشی اگه داشه باشی کارت اسون تره خیلیا واس سرمایه گذاری یا تحصیل رفتن  یه مقداری هم پول 

خیلی سختتر از ایرانه. هم باید با یه زبان دیگه با ادمایی از فرهنگ کاملا مختلف ارتباط برقرار کنی. اونج ...

اره خیلی سخته خودمم بدم میاد دوست ندارم هیچی مثه دانشگاه های ایران نمیشه 

خیلیییی سخته و خیلی خیلی گرون.

گرون که هس به من چه خودشون اصرار به رفتن من دارن خودشونم پرداخت میکنن 🗿