2777
2789
عنوان

باردارا بیان تروخدا

164 بازدید | 26 پست

من هفته هشتمم.ترشح زرد مایل به قهوه ای دارم.دکترهم امروز نیست.فردا برا اولین بار میخام برم دکتر.نگرانم،خطرناک نیست؟

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خطرناک نیست

منم لکه بینی داشتم بدون هیچ علتی نه هماتوم داشتم نه مشکل دیگه

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

فک کنم باید شیاف بزاری ولی مطمئن نیستم فقط استرس نداشته باش احتمالا لک لانه گزینیه چیزی نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تا وقتی خون تازه نباشه خطرناک نیس  ولی حتما فردا دکتر برو

بخدا دکترا هی تو تعطیلات بودن.هیچ موفق نشدم برم دکتر.فردا دیگه میرم.خداکنه بیان.

نه خیر😁😁😁مبارکه😘😘😘 وقتی نطفه می خواهد به دیواره رحم بچسبد و جفت تشکیل شود کمی خونریزی و لکه ب ...

اهان.عزیزم هفته هشتم دیگه نطفه نچسبیده.اخه میگن هفته هشت تشکیل قلبه.من هیچ نمیدونم اولین بارداریمه

نگران نباش عزیزم دکتر برات سونو‌مینویسه میری صدای قلبشو میشنوی و کلی حالت خوب میشه😍خیلی لحظه قشنگیه فقط به این چیزای مثبت و قشنگ‌فکر کن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه عزیزم خطرناک نیست منم لکه بینی داشتم بدون هیچ علتی نه هماتوم داشتم نه مشکل دیگه

ببخشید شما لکه چه رنگی داشتید