عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببرش دکتر یا مرکز بهداشت بگو از لحاظ ذهنی چکش کنن اگر مشکلی نداشت دور نشده بچه من ۱۷ ماهگی راه افتاد اما اوتیسم داره تا ۲۳ ماهگی متوجه نشدم بردم دکتر متخصص مغز و اعصاب یه عالمه دعوا کرد که زمانی که دیر راه افتاده بایست میاوردی نه الان به مرکز بهداشت بگو از لحاظ اوتیسم و اینها بررسی کنه انشاا... بچه تو هیچ چیزیش نیست
ارتباط چشمیش ضعیفه صحبت نمیکرد چهاردست وپا راه نمیرفت اگر میذاشتی تو اتاق میرفتی گریه نمیکرد
ممنون ک جواب دادی عزیزم خدا بچه گلتو حفظ کنه
حتما میبرم واسه چکاپ شوهرم فقط خیلی گیر میده میگه پسرم سالمه دکتر نمیبرمش البته خودم تو درمانگاهم گاها از دکترا و مرکز بهداشت میپرسم ک میگن چیزیش نیست ولی باید ببرم متخصص
البته اینم بگم ک مولتی و آ د و آهن خیلی کم دادم بهش خیلی سهل انگاری کردم و پشیمونم الان دارم مرتب میدم بهش انشالله ک جبران بشه چون ویتامین دیش پایین بود آز دادم