2777
2789

خیلی افسرده شدم شوهرم کارش تو یک شهر خیلی دور رفته، همش تنها هستم نه دوستی دارم نه با همسایه ها آشنایی دارم، و کلا هم دوست شدن با دیگران برام سخته و نمیتونم 

بیشتر برو بیرون 

اگه تنها باشی بیشتر افسرده میشی 

کلاس برو 

باشگاه برو 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت کنارت نیستن

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

دزد مسلح اومد خونمون هر چی طلا وپول داشتیم برد

با اینکه شناختیم و شکایت کردیم نگرفتنشون 

گزاشتن حسابی حال کنن و طلاها رو بفروشن

بجای کمک و حل مشکل ، مسخره و تهدیدمون کردن😞

اومدیم نشستیم سرجامون 

خوبع مشکلت اینه 

من باشوهرم امروز دعوام شد 

تو‌اقدامم هستم 

چند وقته ی کاری کرده رو بچه دو‌دلم هر سری اورژانسی خوردم 

امروز اما ی بسته قرص خوردم بلکه بخابم بیدار نشم 

خسته شدم

چیزی که از آن توست ترا پیدا خواهد کرد 🤌🏻
دزد مسلح اومد خونمون هر چی طلا وپول داشتیم برد با اینکه شناختیم و شکایت کردیم نگرفتنشون  گزاش ...

وای مگه هنوز دزد مسلح هم هست😕😕

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

دزد مسلح اومد خونمون هر چی طلا وپول داشتیم برد با اینکه شناختیم و شکایت کردیم نگرفتنشون  گزاش ...

اشنا بود یعنی 

چرا دستگیرشون نکردن خب

بله ، ساعت چهار صبح اومدن خونمون  دونفر بودن

خدا ازشون نگذره😕 ناراحت شدم😕❤

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

اشنا بود یعنی  چرا دستگیرشون نکردن خب

یکیشون همسایه هست

میگن شما بدشانسین چون تعطیلاته و آگاهی و دادگاه مرخصی هستن

و اینکه بگیریم توی دادگاه میگن ما نبودیم و تموم 

خودمو تهدید کرد آگاهی 

برگشت گفت همه میگن پرونده ی شما حیثیتی هست 

اصلا بحث طلا و دزدی وجود نداره

یکیشون همسایه هست میگن شما بدشانسین چون تعطیلاته و آگاهی و دادگاه مرخصی هستن و اینکه بگیریم توی دا ...

یعنی چی اخه حیثیتی 

خواب از چشام پرید 😐  اکثر دزدا اشنا دارن تو‌کلانتری ها 

از وکیل مشورت کنید راهکار بده