2777
2789

خانوما سه هفته قبل پودر نارگیل درست کردم، توی تابه هم تفت دادم کامل، نزدیک بود بسوزه دیگه 

دیشب دیدم کپک زدههههه دیوونه شدم 

تو یخچال نگه میداشتم اما تو ظرف در بسته 

یعنی به خاطر در بسته بودنشه؟ یا رطوبتش مونده بوده؟ 



دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم خشکش میکنن. یعنی میریزن روی دستمال یا الک و میذارن جلوی آفتاب که خشک بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رطوبت داشته و بعد از خشک شدن باید فریز بشه که مطمئن باشی خرار نمیشه تفت هم نیاز نبوده

پس چرا اونایی که از بیرون می‌خریم فریز نمی‌کنیم اما خرابم نمیشه 

یعنی در معرض هوا بذارم خشک شه؟

پس چرا اونایی که از بیرون می‌خریم فریز نمی‌کنیم اما خرابم نمیشه  یعنی در معرض هوا بذارم خشک شه ...

یه چیزیم الان به ذهنم رسید شاید گرم بوده و در ظرفو گذاشتی و بخار کرده و همون باعث خرابی شده

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز