2777
2789

رفتم دکتر علائماشو گفتم گفت احتمالا داره اگه میتونین ازمایش بدین

😭😭میگه خیلی وقته داره چطور نفهمیدین 

چیکار کنم الرژی عذایی دیگه چه کوفتیه چیارو نباید بخوره؟

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به عدایی باید معلوم بشه راست میگه چطور نمیفهمین دور لب قرمز میشه دونه میریزن چشمشون میخاره

دور لبش قرمز نشد علاعمش 

بینیش میگرفت کیپ میشد

خارش دهن

سرگیجه

اسهال

تست دادی به چی بوده 

هم تست پریک دادم هم

آزمایش خون

الرژی تنفسیم بشدت بالا بود

بمچی الرژی دارم۵سالع نون نخوردم تنها غذام مرغ آبپزوکباب برنج خشک..میوه تنها سیب...خرما....دیگ هیچ جز اینا نمیتونم ن لبنیات ن سبزیجات دیگ ن حبوبات ن مغزیجات ن گوشت قرمزنه ماهی هیچ هیچ 

پرز قالی جارو قالی مایت علف و گیاهان و.......کلا زندگی ندارم

دور لبش قرمز نشد علاعمش  بینیش میگرفت کیپ میشد خارش دهن سرگیجه اسهال

خب علایم کمی هم نبوده که.حالا سر دل فرصت برو تست الرژی بده بفهمی به چی داره دیگه ندیدیش.ما نومون به هلو کیوی گردو هست 

هم تست پریک دادم هم آزمایش خون الرژی تنفسیم بشدت بالا بود بمچی الرژی دارم۵سالع نون نخوردم تنها غذ ...

بله به پسر منم گفتن ازمایش خون بده اول😭😭اینجوریی نشههه

هم تست پریک دادم هم آزمایش خون الرژی تنفسیم بشدت بالا بود بمچی الرژی دارم۵سالع نون نخوردم تنها غذ ...

وای چه قد سخت فکرش نمیکردم تا این حد باشه .ناراحت شدم خداکنه یه دارویی چیزی کشف بشه