2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی و یازدهمی ها

199 بازدید | 14 پست

نمیدونم یهویی به سرم زد تاپیک بزنم، لطف کنید کسایی که قصد دارن کنکور بدن و یادانش آموزشی یازدهمی که تجربی هستن باشن

بچه ها نمیدونم شاید خیلی هاتون پایتون ضعیف باشه و تا به الان مثل من تلاش و درس خوندن رو واگذار کردین به فردایی که هیچ وقت قرار نیست بره یا خیلی هاتون مثل من انگیزه و‌امیدی ندارید و شاید امکاناتم درحد کافی نداشته باشید، اما همیشه این باور رو دارید که یه روزی موفق میشید ولی مگه موفقیت بدون تلاش ممکنه هدفم از زدن این تاپیک اینه بچه ها شرایط خیلی هامون مثل همه اگه الان تلاش نکنیم بعدا خودمون رو نمیبخشیم پس اگه قصدت جدیه بیاین اینجا باهم صحبت کنیم و درنهایت اگه امکانش داشت یه گروه میزنیم تو یه برنامه ای و اونجا قوی شروع میکنیم 

شرمنده طولانی شد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها میدونم وضعیت خیلی هاتون از من بهتره خیلی هاتون شاید بهترین مشاور یا مدرس کنکور رو دارین اما من جز یه چندتا کتاب که اونم مال خودم نیست چیزی ندارم اما دیگه ووقعان نمیخوام حسرت بخورم به این باور رسیدم کسی جز من نمیتونه دستمو بگیره میخوام این چند ماهه مونده به کنکورو جدی بخونم واقعانم جدی اومدم به شماها هم بگم که اگه شماهم قصدتون جدیه و واقعان حاضرید تلاش کنید باهم شروع کنیم ، فکر می‌کنم ارزششو داشته باشه 

دقیقا منم اینجوریم یازدهم تجربیم و واقعا حس میکنم کرونا همه برنامه هامو خراب کرد🥲

همسنیم و هم رشته  منم نا امیدم گاهی وسط شبا میگم فردا دیگه حتما میخونم اما غافل از فردایی که هیچ وقت نمیرسه، میدونی من همش اینطوریم که تا یکی یه چیز انگیزشی میگه جوگیر میشم و‌میگم حتما منم میتونم اما یه ثانیه بعدش افسردگی میشه جایگزین اون حس خوب من پایه ام ضعیفه و قصد دارم جدی بخونم ایندفعه واقعان میخوام جدی باشم 

همسنیم و هم رشته  منم نا امیدم گاهی وسط شبا میگم فردا دیگه حتما میخونم اما غافل از فردایی که هی ...

وای دقیقااااا منم یه چیز انگیزشی میبینم جوگیر میشم که بخونم بعد وسطش خسته میشم بعد همینجوری میمونه برنامه ریزی هم که میکنم به هیچکدومش نمیرسم منم سعی کردم جدی باشم ولی نمیدونم چرا نمیشه 🥲

اگه هستین بسم الله نیستینم به هرحال من شروع میکنم و‌فقط میتونم آرزو کنم که یه روزی به خودتون بیاین و امیدوارم اون روز دیر نشده باشه 

ازتون‌میخوام برام‌دعا کنید و مطمعنم یه روز تاپیک میزنم که بهم تبریک بگین🥲😂🥰

وای دقیقااااا منم یه چیز انگیزشی میبینم جوگیر میشم که بخونم بعد وسطش خسته میشم بعد همینجوری میمونه ب ...

میدونی انگار که خودمی داری باهام حرف میزنی انگار خودم تو یه جسم بعد دیگم و میفهممت با اعماق جان 

چون خودم مثل توعم ، اما هرچقدر فکر میکنم میبینم واقعان اگه دست دست کنم این حسرت خیلی چیزارو ازم میگیره 

میدونی انگار که خودمی داری باهام حرف میزنی انگار خودم تو یه جسم بعد دیگم و میفهممت با اعماق جان  ...

بعد واقعا هم با این اوضاع فکر میکنم آخرش بهترین رشته و دانشگاه قبول میشم بعد به خودم میگم خب تو که تلاشت کمه چجوری میخوای برسی🥲

بعد واقعا هم با این اوضاع فکر میکنم آخرش بهترین رشته و دانشگاه قبول میشم بعد به خودم میگم خب تو که ت ...

اما من باور دارم میتونم اما فقط از همه ی هدفم میتونم رو دارم تلاش رو ندارم اینبار میخوام تلاش کنم واقعانم میخوام تلاش کنم 

اما من باور دارم میتونم اما فقط از همه ی هدفم میتونم رو دارم تلاش رو ندارم اینبار میخوام تلاش کنم وا ...

منم دقیقا همینم باورشو دارم تلاششو ندارم🥲به نظرت چیکار میشه کرد؟

منم دقیقا همینم باورشو دارم تلاششو ندارم🥲به نظرت چیکار میشه کرد؟

آخه میدونی میدونم همه چی بده اما حاضری دوسال دیگه آرزو کنی کاش میشد برگردی به ۱۶ سالگی و بیشتر تلاش میکردی اونوقت 

شرایطت چطوریه؟ پایه ات مثل من ضعیفه؟ 

ببین به نظرم الان ما یه امتیاز مثبت داریم اونم اینه که عمومی ها حذف شدن و ضریب شیمی و زیست هم بالاست و اینکه زمین شناسی هم ضریبش ۳ شده و این کلا به نفع ماست

آخه میدونی میدونم همه چی بده اما حاضری دوسال دیگه آرزو کنی کاش میشد برگردی به ۱۶ سالگی و بیشتر تلاش ...

اره از نظر تست زدن دهمم ضعیفه چون اصن نتونستم کار کنم..اره عالی شده به نظر منم..کدوم مدرسه ای؟؟