2777
2789
عنوان

لعنت به این زندگی

419 بازدید | 29 پست

سلام بچه هادعانویس خوب کسی سراغ داره اگه داریدتوروخدامعرفی کنیدزندگیم خیلی داغونه مرتیکه شوهرم هم طلاقم نمیده وبه اجبارکنارش موندم میخوام یه دعابگیرم که دست ازسرم برداره تموم خانواده ام هم میدونن چه عذابی میکشم وراضین ازدستش راحت شم ولی ولم نمیکنه.

باز فعلا باهاش کنار بیا بعد از طلاقت هم فکرش و بکن همه حق و حقوق مهریه ات و بگیر که بعد از طلاق الاخون بالاخون نشی فکرش و بکن بعد اقدام کن

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز فعلا باهاش کنار بیا بعد از طلاقت هم فکرش و بکن همه حق و حقوق مهریه ات و بگیر که بعد از طلاق الاخ ...

مهریه ام ۵تاسکه اس نه الاخون والاخون نمیشم مادرم وخواهرم مث کوه پشتمن

مهریه ام ۵تاسکه اس نه الاخون والاخون نمیشم مادرم وخواهرم مث کوه پشتمن

خدارو شکر 

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
دعانویس😐 چرا پولتو حروم این آدمای دروغگو وشیاد میکنی خودت سر نماز ،دم اذان و... به درگاه خدا دعا ...

خداکه وقتش روواسه من نمیزاره توخونه من شوهرآشغالم فقط کفروناسزامیگه اگه قراربودکاری کنه بادل سوخته دعاکردم تیکه تیکه اش روبرام بیان روزبه روزهارترنمیشد

خداکه وقتش روواسه من نمیزاره توخونه من شوهرآشغالم فقط کفروناسزامیگه اگه قراربودکاری کنه بادل سوخته د ...

خدا بزرگه 

انشالله مشکلت حل میشه

ناامید نباش

شاید راه حل مشکلت اونی نباشه که فکر میکنی ومیخوای

صبور باش

عزیز مشکلت با دعوا نویس حل نمیشه. اگه خانوادت پشتت هستن از شوهرت بخواه توافقی بدون مهریه جدا بشی

میگه تادیوونه ات نکنم دست ازسرت برنمیدارم بخداحتی گفتم خودم میرم ولباس تنم هیچی نمیخوام هدفش اینه کاملا نابودم کنه بعدولم کنه