مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 عنوان لعنت به این زندگی 419 بازدید | 29 پست سلام بچه هادعانویس خوب کسی سراغ داره اگه داریدتوروخدامعرفی کنیدزندگیم خیلی داغونه مرتیکه شوهرم هم طلاقم نمیده وبه اجبارکنارش موندم میخوام یه دعابگیرم که دست ازسرم برداره تموم خانواده ام هم میدونن چه عذابی میکشم وراضین ازدستش راحت شم ولی ولم نمیکنه. 1402/01/13 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16765 دعانویس ی مشکلو حل میکنه ولی بعدش هزار تا مشکل جدید تو زندگیت درست میکنه
thran_naziabad عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1164 باز فعلا باهاش کنار بیا بعد از طلاقت هم فکرش و بکن همه حق و حقوق مهریه ات و بگیر که بعد از طلاق الاخون بالاخون نشی فکرش و بکن بعد اقدام کن 💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 باز فعلا باهاش کنار بیا بعد از طلاقت هم فکرش و بکن همه حق و حقوق مهریه ات و بگیر که بعد از طلاق الاخ ... مهریه ام ۵تاسکه اس نه الاخون والاخون نمیشم مادرم وخواهرم مث کوه پشتمن
narnji عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 124 دعانویس😐چرا پولتو حروم این آدمای دروغگو وشیاد میکنیخودت سر نماز ،دم اذان و... به درگاه خدا دعا کن مشکلت حل بشهدعاهای خاص سفارش شده واسه رفع گرفتاری بخون
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 دعانویس ی مشکلو حل میکنه ولی بعدش هزار تا مشکل جدید تو زندگیت درست میکنه بزرگترین مشکل زندگیم همین مرتیکه روانیه ۸ساله پیرم کرده خداتقاصش روازش بگیره
thran_naziabad عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1164 مهریه ام ۵تاسکه اس نه الاخون والاخون نمیشم مادرم وخواهرم مث کوه پشتمن خدارو شکر 💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 دعانویس😐 چرا پولتو حروم این آدمای دروغگو وشیاد میکنی خودت سر نماز ،دم اذان و... به درگاه خدا دعا ... خداکه وقتش روواسه من نمیزاره توخونه من شوهرآشغالم فقط کفروناسزامیگه اگه قراربودکاری کنه بادل سوخته دعاکردم تیکه تیکه اش روبرام بیان روزبه روزهارترنمیشد
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 خدارو شکر میشه برام دعاکنیدبخداچیزی ازم نمونده قلبم شده هزارتیکه
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16765 بزرگترین مشکل زندگیم همین مرتیکه روانیه ۸ساله پیرم کرده خداتقاصش روازش بگیره عزیز مشکلت با دعوا نویس حل نمیشه. اگه خانوادت پشتت هستن از شوهرت بخواه توافقی بدون مهریه جدا بشی
narnji عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 124 خداکه وقتش روواسه من نمیزاره توخونه من شوهرآشغالم فقط کفروناسزامیگه اگه قراربودکاری کنه بادل سوخته د ... خدا بزرگه انشالله مشکلت حل میشهناامید نباششاید راه حل مشکلت اونی نباشه که فکر میکنی ومیخوایصبور باش
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 عزیز مشکلت با دعوا نویس حل نمیشه. اگه خانوادت پشتت هستن از شوهرت بخواه توافقی بدون مهریه جدا بشی میگه تادیوونه ات نکنم دست ازسرت برنمیدارم بخداحتی گفتم خودم میرم ولباس تنم هیچی نمیخوام هدفش اینه کاملا نابودم کنه بعدولم کنه
آنشرلییی۲۰۲۰ عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 5289 میگه تادیوونه ات نکنم دست ازسرت برنمیدارم بخداحتی گفتم خودم میرم ولباس تنم هیچی نمیخوام هدفش اینه کا ... جمع کن برو خونه مادرت چرا موندی خب
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16765 میگه تادیوونه ات نکنم دست ازسرت برنمیدارم بخداحتی گفتم خودم میرم ولباس تنم هیچی نمیخوام هدفش اینه کا ... خدا لعنتش کنه
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16765 جمع کن برو خونه مادرت چرا موندی خب نه اینجوری میره اجازه ازدواج مجدد میگیره و دیگه این بنده خدا رو رها نمیکنه