2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتي

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 38 پست
اخه بابا پولشون مال من نيست كه ! پول توي جيب خودشونه  من فقط اونجا نقش عروس رو دارم  ...

خب ب پسرشون میرسه دیگه

بلخره اون اموال مال شماها خواهد شد

خب خرج نکنین بلخره خانواده تو توان مالی کاملا یکی با اونا ندارن و اینو جابنداز ک همه مثل هم نیستن

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بابا پولشون مال من نيست كه ! پول توي جيب خودشونه  من فقط اونجا نقش عروس رو دارم  ...

چقددررررر چشم دل سیر هستین که با وجود اینکه خودتون اون سطح از رفاه رو تجربه نکردین ولی هیچ چشم داشتی به مال طرف ندارین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خب ب پسرشون میرسه دیگه بلخره اون اموال مال شماها خواهد شد خب خرج نکنین بلخره خانواده تو توان ما ...

ایشون واقعا خانم چشم دل سیری هستن چشم داشتی به مال اونا ندارن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اخه عزيزم من چشم هم داشته باشم به من چيزي نميرسه 😂😂

اوووف بعضی هارو ندیدین چجوری عین خرچنگ میفتن تو مال طرف..هم عروس هم داماد..به بهانه های مختلف فقط پوول میتیغن

اوووف بعضی هارو ندیدین چجوری عین خرچنگ میفتن تو مال طرف..هم عروس هم داماد..به بهانه های مختلف فقط پو ...

عزيزم هميشه اينو بدون اونايي كه پولدارن ، خيليييي خيلي بيشتر حواسشون به پول و مال و اموالشون هست 

پولشون رو دوست دارن كه پولدار شدن - 

پدر شوهر من الان سنشون زياده ، هر كسي نزديكش ميشه فكر ميكنه ازش پول ميخواد 🤦🏻‍♀️ و فكراي ديگه - 

از قديم گفتن خونه ي قاضي گردو بسيار است ولي شمارش دارد . 

اينجوري كه فكر ميكنيد نيست 

مگه بحث ما سر چشم داشت بود؟ شما از اقوام استارتری؟

مگه تو نی نی سایت کاربرا باهم فامیلن؟؟!!!!:))))))😂

وقتی میگی اون اموال به شما میرسه یعنی همون چشم داشت داشتن