2777
2789

برا دختر خالم قراره بیان خونشون درست حسابی نیس نه وسیله هاشون خوبه نه سر وضع خود خونه مثلا کاغذ دیواری ها پاره شده مبلاشون قدیمی و کهنه شده و.... بنظرتون چه کارهایی میشه انجام داد؟پیشنهاد عوض کردن کاغذ دیواری و وسیله هارو ندین چون اون خاله ای که من دارم برای خریدن سینی استکان و کارد چنگال خودشو زده به کوچه علی چپ چه برسه به عوض کردن وسیله یا کاغذ دیواری😑😑

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین مراسمو بیرون از خونهبگیرین دعوتشون کنید کافه اینجوری بهتره

من پیشنهاد دادم ولی خالم قبول نکرد گفت خونواده پسره میگن یه ۱۰ متر خونه ندارن اینا 

مبلای خودتون ببارید بزارید و یکم نور خونه رو بیشتر کنید لوستر دارن لامپ شو پر نور کنید

من تازه رفتم سر خونم فکر نکنم همسرم راضی شه مبلامونو ببریم اونجا ولی خب چندتا تیکه وسیله حتما میبرم سینی استکان و...

میتونین مراسمو بیرون از خونهبگیرین دعوتشون کنید کافه اینجوری بهتره

زشت نیست اینجوری؟

یعنی خواستگاری تو کافع؟

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
تمیزی و نور خوب  خودتون باشین ظاهر و‌باطن خواستگاری که واسه خونه و وسایل و… میاد اصلا راه ندی ...

مگه الان عقل مردم به چشمشون نیس؟میترسه دختر خالم پسش بزنن البته با پسره دوستن ولی خب خجالت میکشه