الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
اون دقیق نیست من سه ماههمینجوری اقدام کردم نگرفت با اینکه همه علایم بارداری داشتم اما یکبار با کیت تخمکگذاری اقدام کردم هیچچ علامتی نداشتم منتظر پریود بودم اما دیدم باردارم
تقریبا ۲۷ روزه باید بری از داروخونه بگیری طرز استفادش توضیح داده وقتی نزدیک تخمک گذاریت باشه دو تا خط میوفته همونروز سریع اقدام کن و تا دو سه روز بعدش هم اقدام کن احتمال خیلی زیاد جواب میده دوستمم همین کارو کرد همون ماه باردار شد
خوب ببخشید 27 روزه هستی مثلا روز های چندم اقدام داشتی ببخشید میشه بگی
اخه برای هر کسی فرق داره از روز نهم بزار. برای من روز دوازدهم دو تا خط افتاد همون روز و روز بعدش اقدام داشتم دیگم هیچ اقدامی نداشتم اما خداروشکر همین کافی بود