2777
2789

یه دوستی ( خانوم)من رو فالو کرد منم اون رو فالو کردم بعد از چند ماه منو آن فالو کرد.

گفتم به درک بزار آن فالو کنه ولی یادم رفت منم آن فالوش کنم.

بعد چند وقت استوری گذاشت دیدم یکی رفته بود مثل این پیج زده بود و حتی عکسش این دختره  هم گذاشته بود 

بعد همین دختره گفته بود برید گزارش بزنید که اینستا اینو حذفش کنه 

منم بهش پیام دادم چه آدمای کثیفی الان میرم گزارش میزنم 

بعد من خوب این دختره رو آن فالو نکرده بودم و رفت پیجش رو خصوصی کرد 

الان من فالوش ندارم

یعنی اون منو حذف کرده از دنبال کننده هاش؟

یا چون حسابش،خصوصی کرده اینطوری شده؟

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف کرده وقتی خصوصی میخوای کنی می‌پرسه این فالورات باشن یا نه که اونم اگه بخواد میگه باشن و خصوصی م ...

چه ادمی😑خاک تو سر من که به فکرش بودم 

از همون اول هم حس خوبی بهش نداشتم 

و انگار حس میکردم از من بدش میاد 

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

توی تنظیمات برنامه  اگر بلد باشی نشون میده اینایی ک گفتی....

توی برنامه بگرد پیداش میکنی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اینستا خیلی مسخره شدم.رفتم دیدم تو فالورام یه پیج داغونه.درحالیکه من اصلا فالوش نکردم.چراهمچین شده چ ...

اگه تو فالو نکردی شاید هک شدی یا ساید یه پیجی رو فالو کردی بعدا اون پیج موضوعشو عوض کرده 

توی تنظیمات برنامه  اگر بلد باشی نشون میده اینایی ک گفتی.... توی برنامه بگرد پیداش میکنی

نبود قطعا حذف کرده.

برام مهم نیست ولی کارش زشت و زننده بود من این همه به فکرش بودم 

حالا خوبه هم دیگرو هم می‌شناسیم 

از همون اول حس میکردم از من خوشش نمیاد

اینستا خیلی مسخره شدم.رفتم دیدم تو فالورام یه پیج داغونه.درحالیکه من اصلا فالوش نکردم.چراهمچین شده چ ...

اون پیج ها رو یجا اشتباهی فالو کردی دستت خورده

مثلاً تو ویدیوهای اکسپلور بودی داشتی نگاه میکردی بعد دستت خورده بالای ویدیو رو فالو کردن خورده