2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه با درد بود؟ چند سی سی زدی؟جذب هم شد؟

بله عزیزم درد طبیعیه

من ۷ دهم زدم فقط لب بالا

مابقی رو هم انداختم دور چون به کارم نیومد

من ریوانس کانادا زدم مهر ۱۴۰۰

هنوزم یکم هست

خرداد میرم برای تمدید

میزان جذب بستگی به برند و بدن هر فرد داره 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بله عزیزم درد طبیعیه من ۷ دهم زدم فقط لب بالا مابقی رو هم انداختم دور چون به کارم نیومد من ریوانس ...

من ۱سی سی زدم نیم بالا نیم پایین 

حالا میگم نکنه جذب بشه چیزی نمونه ازش 

من ۱سی سی زدم نیم بالا نیم پایین  حالا میگم نکنه جذب بشه چیزی نمونه ازش

چقدر هزینه کردی ؟ 

اگه برند خوبی زده باشی یه چیز کاملا طبیعی تحویل میگیری بعد از فروکش تورم

نهایت میری ترمیم میکنی دیگه عزیزم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
راستش دوستم واسم زد  منم واسش میکرو ابرو انجام دادم

یعنی پزشک نیست؟ چه ریسکی کردی

برای چند ساعت پیشه الان ورمش بیشتر شده 

می‌خوابه ورمش فقط اصلا باهاش ور نریا،دفرمه میشه

دستیار پزشکه دوستمه

اها خب پس بشین با ارامش این مدت ورم رو پشت سر بزار 😁😁

عه راستی یادم رفت بگم مبارکه 

یعنی از اینی که هست حجمش‌ کمتر میشه آخه همین حجم رو‌ دوست داشتم 😂

اره

میتونی بری ترمیم کنی دیگه

زیاد بشه بده کم که راه داره

اها حواست باشه دائم بالم لب بزنی

چون لبت ورم کرده بعد به شدت پوسته میده