2777
2789

تاپیک قبل هم توضیح دادم که بخاطر بیس از حد گیر دادن به اینستاش کلا خسته شد و دفعه آخر که کات کردم باهاش اون دیگه جدی جدی پای خرفش موند و گفت نمیخام همو اذیت کنیم 

شغلش اینه که موزیک ویدئو.تیزر ماشین مثلا و...درست می‌کنه فیلم برداری و ادیت و همچی خلاصه تو پیجش دختر زیاد هست مثلا صدتا دختر فالو کرده هم پیج کاری هم شخصی که جفتش بازه ما سر همین دعوامون شد و رابطه دی ماه تموم شد الان شب عید به من تبریک گفت و ی حرف احساسی هم زد که تحمل شرایط مملکت و تو واسم راحت کردی و سال خوبی داشته باشی منم گفتم ممنونم همچنین ولی چند شب بعدش دلم تنگ شد پیام دادم اونم گفت دلش تنگ شده و ادامه دار نشد بحث و دوشب بعدش اون پیام داد و صدام زد و بعد چند دقیقه پاک کرد ..من دیشب بهش زنگ زدم و یک ساعت حرف زدیم از همچی و من واضح بهش گفتم که میخام تغییر کنم آنقدر شکاک نباشم و از این حرفا اونم خیلی خوب حرف زد فقط انگار میترسید امشبم باهم تلفنی صحبت کردیم من گفتم میخام تکلیفم و بدونم یا باهم دوباره شروع میکنیم یا تموم شه،که شروع کرد حرف زدن و من گفتم باشه پس نمیخای منم دیگه نمیخام اومدم خداحافظی کنم گفت چرا اینقدر میخای تکلیفت فقط مشخص بشه گفتم چون احساساتم واسم مهمه و گفت اینجوری نمیشه پشت تلفن فردا که سیزدهمه پس فردا میتونیم رو در رو صحبت کنیم من گفتم اگه حرفات همیناس چه نیازیه که رو در رو صحبت کنیم گفت نه بهتره و بهتر پیش می‌ره و خدافظی کردیم . 

من میخام پیش تراپیست برم بابت شکاک بودنم و واقعا این مرد و دوست دارم تو این شرایط زندگیم ،نظرتون و دوست دارم بدونم❤️

اسی چی شد قضیه رئیست اخر

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.