2777
2789
عنوان

خاطره اولین پریودی!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح پاشدم میخواستم برم مدرسه دیدم یه لک قهوه ای هست منم که از پریودی چیزای ترسناکی شنیده بودم که مثلا لباست کثیف میشه و خیلی میاد و فلان ، پیش خودم گفتم پس این اون نیست و اهمیت ندادم تا سه روز. دیگه هم نشدم تا دوماه بعد 😂

صبح بیدار شدم رفتم دستشویی خونه عموم بودیم بعد دیدم تر.شحم صورتیه شک کردم بعد همونجا تو دستشویی گریه کردم بعدم رفتم به مامانم گفت اونم کلی بم تبریک گفت و نوار بهم داد و کمکم کرد😂✨

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

من اول راهنمایی بودم وسط روز دیدم یه لخته ازم اومد به زنداداشم گفتم راهنماییم کرد ولی تا سالها نه مامانم چیزی ازم می‌پرسید ونه خودم چیزی میگفتم حتی نوارهامم خودم قایمکی میخریدم😐

من میدونستم چیه. قبلش یکی ترشحاتم شروع شده بود. خوته دوستمون بودیم با مامانم حس کردم . اومدیم خونه رفتم توالت دیدم خون . به مامانم گفتم نوار داد . مامانم خیلی ناراحت شد چون سنم کم بود دوس نداشت قدم کوتاه بمونه

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

غروب بود رمضان بود کلاس نهم بودم 

بعد داشتم با گوشی بازی می‌کردم به شدت دلم درد گرفت 

پا شدم رفتم دستشویی خون میومد انقد ساده بودم نمی‌دونستم چیه گریه م گرفته بود گفتم مامانم فرش مونم خونی شده بود 

دیگه گفت به بابام رفتیم نوار بهداشتی گرفتیم و هر ماه آه و ناله های من شروع شد 😅😂😂

بعد ۱۳‌ بدر بود 

خونه مامان بزرگم بودیم

رفتم سرویس

خیلی ترسیده بودم 😰😂

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃

اولین بار افتضاح بووووود من اصن نمیدونستم چجوریه فق شنیده بودم ی مرضی ب این اسم هس::::/

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  

شب ۱۳ بدر که برگشتیم من پریود شدم 

و اولش ترسیدم گفت این چیه 

بعد کلی گریه کردم مامانم خواب بود نفهمیدم صبح دیدم بله مثل اینک پریودم بعد مامانم فهمید رفت برام نوار خرید بهم یاد داد چجوری بذارم بعد بهم  خوراکی موراکی داد خلاصه کلی بهم رسید من خیلی ناراحت بودم گریه میکردم 😐

بعد مامانم گفت این یه چیز طبیعه هم میشن