2777
2789
نمیدونم مشکل شما با خواهرشوهرتون در چه حدی بوده دقیقا... اما اینی که الان نوشتی فقط بچه بازیه و تاما ...

نظر شما هم محترمه ولی مشکل منم این هست که داره زندگیمو از بین میبره 

ب خواهرشوهرت کاری نداشته باش و دیگه درخواست نده بهش به شوهرتم کاری نداشته باش نمیتونه خواهرشو بلاک ...

من همون چند سال پیش که اینستا نصب کردم در خواست دادم قبول نکرد دیگه پاک کردم درخواستمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مشکل من شوهرم هست تو این چند سالی که با خواهرش خوب بودم شوهرم اصلا چشم نداشت ببینتش ولی الان که ...

مشکلت خودتی عزیزم. که به شوهرت فهموندی میتونه با این کار حرصتو دربیاره.هر وقت خواست بره یه خوراکی بده براشون ببره. پیش شوهرت کم کم ازشون خوب بگو.ببین شوهرت دوباره میشه مث قبل.تو بزرگ شو تا شوهرتم بزرگ شه. 

اون هم همین و میخواد دیگه 

دقیقا همینو میخواد شوهر نفهمم نمیفهمه

یکی دو سال پیش جاریم خیلی مشکل داشت که میخواستن جدا بشن بالاخره بابا جاریم رفت پیش یه دعا نویس که زندگی دخترشو درست کنه اونجا بهش گفتن یه طلسم سخت رو زندگی دخترت هست اگه الان دعا بدم خوب میشه ولی بازم برمیگرده اونم دعارو گرفت زندگیشون شد آب رو آتیش خوب خوب شدن هنوزم بعد دوسال باورم نمیشه ولی از وقتی زندگی اون خوب شده زندگی من بهم ریخته   البته اون دعا نویس تمام مشخصات خواهرشوهر رو داده که طلسم کرده واسش

نظر شما چیه من درست حدس می‌زنم