2777
2789
عنوان

وارد به بی بی چکی بیا ویتاساین

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 24 پست
ینی 6روز عقب انداختی؟؟به نظرم فردا صبح هم بی بی بزن

نمی دونم دیگه بی‌بی چک ندارم فردا هم داروخونه فکر نکنم باز باشه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نه شوهرم نمی خواد الان هم داستان داریم و میگه قرص می گیرن بنداز منم زیر بار نمیرم حالا اصلا نمی دونم ...

ای بابا چرا همسرت بچه نمیخواد؟ خودش باید مراقبت میکرد حالا که شده این حرفا چیه.. 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم دیگه بی‌بی چک ندارم فردا هم داروخونه فکر نکنم باز باشه  

عزیزم امیدوارم همسرت کوتاه بیاد.. بچه ای که اول خواسته خدا باشه خیلی عزیز میشه😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ای بابا چرا همسرت بچه نمیخواد؟ خودش باید مراقبت میکرد حالا که شده این حرفا چیه.. 

من که زیر بار نمیرم به‌م گفتم قبلش باید به فکر می بودی گفت حالا که چیزی معلوم نیست و از پریشب که بهش گفتم دیگه حرف نزده دعا کن اگر بود بتونم نگهش دارم و کوتاه بیاد خیلی سخته بعد 3تا سقط اصلا نمی تونم به از دست دادنش فکر کنم

من که زیر بار نمیرم به‌م گفتم قبلش باید به فکر می بودی گفت حالا که چیزی معلوم نیست و از پریشب که بهش ...

خدا واست نگهش داره😍♥انشالا صحیح و سالم باشه

عزیزم امیدوارم همسرت کوتاه بیاد.. بچه ای که اول خواسته خدا باشه خیلی عزیز میشه😍

خداکنه مخصوصا که پسرم خیلی تنهاس بیشتر از من دلش می خواد خواهر یا برادر داشته باشه هر چند دیگه بزرگ شده و اگرم باسه اختلافش ن تا بیاد ده سال میشه ولی خدا کنه اگر هست تا آخر همه چی خوب باشه 

فک کنم بارداری چون حاله داره برا من که اونجوری بود باردار بودم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
فک کنم بارداری چون حاله داره برا من که اونجوری بود باردار بودم

توکل به خدا تا سه شنبه برم آزمایش ببینم چی میگه دعا کن اگر هستم تا آخر همه چی خوب باشه ممنون

توکل به خدا تا سه شنبه برم آزمایش ببینم چی میگه دعا کن اگر هستم تا آخر همه چی خوب باشه ممنون

انشاالله عزیزم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬