2777
2789
عنوان

وارد به بی بی چکی بیا ویتاساین

811 بازدید | 24 پست

سلام کاربر قدیمی م و فعلا تعلیق 

این ماه با ی روز تاخیر پریود شدم خونریزی از همیشه کمتر بود و 

دوروز بیشتر  نشد روز 3وم چون خیلی کم خونریزی داشتم و بدون لخته ی بی بی چک ویتا سایت زدم خیلی زود این هاله که نمی دونم شما هم می بینید یا نه افتاد حدود 4دقیقه

روز قبلش مدیکور زده بودم روز دوم تا دودقیقه خبری نبود و بی خیال شدم فرداش دیدم ی هاله کمرنگ افتاده نمی دونم کی بعدا افتاده 

چند قطره آب ریختم دیدم رو مدیکور هست بازم هست ولی تو عکس معلوم نبود که عکسشو بذارم تا پس فردا هم آزمایشگاه نمی تونم برم 

بعدش فقط داخل واژنم خیلی کم تا روز چهارم خون بود امروز روز پنجم بود چون دیدم تمیز شدم  ولی دوباره غروب ی خرده رنگ داشت و الان خبری نیست 

حالا نمی دونم با این شرایط باردارم مخصوصا که چندتا سقط داشتم بعد از پسرم 

این عکس برای 4موعد هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

منفیه ک

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نتیجه همون لحظه نبوده.. مسخصه واس بیش از نیم ساعت گذشت که هاله انداخته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
این نتیجه همون لحظه نبوده.. مسخصه واس بیش از نیم ساعت گذشت که هاله انداخته

این عکس همون لحظه  نیست ولی زیر 5 انداخت چون صبح زود زدم نور اتاق خوب نبود نشد بگیرم  

این عکس همون لحظه  نیست ولی زیر 5 انداخت چون صبح زود زدم نور اتاق خوب نبود نشد بگیرم   ...

چند روز از پری گذشته؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه گلم ی پسر دارم

واس دومی اقدام داشتی😍

چند روز از پری گذشته؟ 

اون ماه 8م شدم این ماه 7م خونریزی داشتم 

البته اینم بگم اون ماه خیلی شدید بود ممکنه به خاطرش این سری کم شده باشه به جز اون 

قبل شروع خونریزیم هم حالت تهوع داشتم و معذرت میخوام بالا آوردم ربط دادم به غذای تکراری که تو مسافرت خوردم و شب جمعه هم خونه مادرشوهرم باز حالم بد شد ازون روزم هیچی نمی تونم بخورم بیشتر خیار و ماست و لواشک دلم می خواد و ی سره هم عق می زنم ولی خوب خونریزی هم داشتم کاملا گیج شدم 

اون ماه 8م شدم این ماه 7م خونریزی داشتم  البته اینم بگم اون ماه خیلی شدید بود ممکنه به خاطرش ا ...

ینی 6روز عقب انداختی؟؟به نظرم فردا صبح هم بی بی بزن

واس دومی اقدام داشتی😍

نه شوهرم نمی خواد الان هم داستان داریم و میگه قرص می گیرن بنداز منم زیر بار نمیرم حالا اصلا نمی دونم باردارم یا نه اگرم باشه احتمالا تخمک گذاریم دیر بوده چون وسط سیکل و دورو برش رابطه نداشتم