2777
2789
عنوان

شوهرم چجوری مهارت یادبگیره

248 بازدید | 26 پست

توروخدا بگید چجوری بره فن ومهارت یادبگیره بعد بره سرکار.... 

ویزیتور سیگار و تنقلات چیه؟خوبه؟ اگرکاری میدونید خوبه بگید بگم بره یادبگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فنی حرفه ای شهرتون ره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلاسهای آزاد موسسه های فنی و حرفه ای ای مکانیکی یاد میدن تعمیرات موبایل یاد میدن و کارای فنی. بگو چندماه بره آموزش ببینه مدرک بگیره و خودش کار راه اندازه.. تا آخر سال آموزش ش تموم میشه چند ماهه ست

صاف کاری  تعویض روغن  تعمیر پکیج و کولر گازی  تعمیر سخت افزار موبایل

میگه میترسم برم کولرگازی بعدن بزنم کولر مردمو خراب کنم بسوزونم خرج بیاد رو دستم ..میگم خب یادت میدن

اونوقت بعدش خیلی سرمایه میخاد؟

خب سرمایه وسایل و اجازه ی جای کوچیک برا کار.. یا اگه تو خونه یه فضایی دارید مث پیلوت اونجا راه بندازه کارگاه شو.. خلاصه راه هست برا کسب و کار