2777
2789

:)))

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی کلا تنبلم که صلواتو بزور می‌فرستم ایه که هیچی 

یه صلوات می‌فرستم برای کسایی که مردن /آرامش و زنذگی خوب کسایی که زندن/ شفای کسایی که میشناسم و نمیشناسم برای همه استفاده میکنم 

بوس به همتون جز س*ا*ن*د*ی*س خور های عزیز🫂🥤 

سوره نور شفای بیمار و سلامتی بعد نماز شب.یک هفته برای مریضی که دکترا جواب کرده بودن و تو کما بود خوندم.صوتی دانلود کن س نماز با اون بخون از ته دلت.

خدایا مرا به حال خودم وا مگذار
من صلوات می‌فرستم شما هم بفرست انشالله شفا پیدا کنه  🥲😂

عزیزم خنده نداره پدرم حالش خیلی بده دکترم باز نیس😐

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑
عزیزم خنده نداره پدرم حالش خیلی بده دکترم باز نیس😐

من برای اینکه خودم انقدر کاهلم خندیدم گلم نه برای مریض شما 

انشالله شفا پیدا کنن

نمی‌دونم ببینید میتونید با پزشکی به صورت انلاین ارتباط برقرار کنید

بوس به همتون جز س*ا*ن*د*ی*س خور های عزیز🫂🥤 

دعای نور کامل با معنی دعای شفای بیماران سلامتی 

بسْمِ اللّهِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلى نُورٍ
به نام خدای نور (عالم) به نام خدا نور نور (جهان هستى) به نام خدا که نورى است فوق نور
بِسْمِ اللّهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاُْمُورِ بِسْمِ اللّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَْ النُّورِ اَلْحَمْدُ لِلّهِ

به نام خدایى که تدبیرکننده کارهاست به نام خدایى که نور (عالم ) را از نور (خود) آفرید ستایش خاص خدایى است

الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَاَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ فى کِتابٍ

که آفرید نور را از نور و نازل فرمود نور را بر کوه طور در میان نامه

مَسْطُورٍ فى رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلى نَبِی مَحْبُورٍ اَلْحَمْدُ لِلّهِ

نوشته شده و ورقه‌اى گشوده به اندازه معین بر پیامبرى دانشمند، ستایش خاص خدایى است

الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ وَبِالْفَخرِ مَشْهُورٌ وَعَلَى السَّرّاَّءِ وَالضَّرّاَّءِ
که او به عزت و شوکت یاد شده و به فخر مشهور است و در هر حال در خوشى و ناخوشى
مَشْکُورٌ وَ صَلَّى اللّهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ
سپاسگزارى شده و درود خدا بر آقاى ما محمد و آل پاکیزه‌اش باد

خدایا مرا به حال خودم وا مگذار
دعای نور کامل با معنی دعای شفای بیماران سلامتی  بسْمِ اللّهِ النُّورِ بِسْمِ اللّهِ نُورِ ال ...

ممنونم عزیزم خوب شدن براتون دعا میکنم🥺🥺

عزیزم ازته دلت همین الان بخون.کاش اینجا صوتی بود برات صوتی می‌فرستادم.دانلود کن ۲دقیقه هست دعاش.ایشا ...

دارم میخونم 🥺🥺🥺ممنون مهربان