2777
2789
عنوان

بابام میگه اگه با شوهرت بری بیرون آتیشت میزنم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست
لعنت به دوران عقد

اره بخدا کی تموم شده بریم سر خونه زندگیمون 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت بیاد پیش شما

ما جایی نمیریم آخه 

بخاطر ماه رمضان خودمم دوس نداشتم برم ولی میدونم شوهرم ناراحت میشه 

الآنم که بابام نمیزاره

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ب بابات چه ک تو کجا میخوای بری؟مگه هنوز خونه خودت نرفتی؟

ما واقعا نمیدونبم موضوع چیه،ولی بنظرم دیگه دختر وقتی ازدواج میکنه دیگه بقول معروف اجازش دست شوهرشه،ولی پدرشون هم مشخصه لجباز هستن چون اصلا خوشبختی دخترشون مطرح نیست فقط براش مهمه غرور خودش خورد نشه

واقعا شرایط سختی داری،اگه از جزییات اطلاع داشتیم بهتر میتونستیم راهنماییت کنیم عزیزم

چه جزییاتی گلم مثلاً🥺

نه تو عقدیم 🥺  شوهرمم همینو میگه میگه یعنی من روی زنم اختیار ندارم 😥🥺

بگو نه اختیار نداری بشین سر جات 

همین شوهرت بعد تو زندگی همچین دم در میاره که بیا و ببین 

پشت بابات باش وقت واسه اطاعت از شوهر زیاده

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 
اینکه پدرتون سر چی دقیقا قهر کرده که انقذرررر براش نرفتنت مهم تره تا خوشبحتیت

نمیشه بگم ولی خیلی کینه داره منه بدبختم شدم عروسک خیمه شب بازی اینا هرکس هرکار بخواد میکنه

بگو نه اختیار نداری بشین سر جات  همین شوهرت بعد تو زندگی همچین دم در میاره که بیا و ببین  ...

نمیدونم بخدا خب از اون طرفم شوهرم ناراحت میشه زندگیم خراب میشه کاش دو طرف یکم درک داشتن 🥺😐

نمیدونم بخدا خب از اون طرفم شوهرم ناراحت میشه زندگیم خراب میشه کاش دو طرف یکم درک داشتن 🥺😐

ناراحتیش بی دلیله چون تو هنوز اختیارت دست پدرته

ببین من همه این روزا رو گذروندم . شوهر منم نوه عمم هست . بعد عقد بابام باهاشون به مشکل خورد . اونا بخاطر اینکه پدر و مادر منو کوچیک کنن مهمونی می‌گرفتن همه رو دعوت میکردن بابای منو نمیگفتن . شوهر منم می‌گفت تو زن منی باید بیای . منم خیلی اصرار میکردم ولی غم و تو چهره ی پدر و مادرم می‌دیدم . بعد از اینکه عروسی کردیم خدا شاهده حتی یه تولد من و شوهرم و دعوت نکردن . اون موقع بود فهمیدم همه این کاراشون بخاطر اذیت کردن خانوادم بود . 

سبزتر از دیروز 🍀قدرتمندتر از همیشه 

خانواده‌ی ایرانی همینه 

شما طرز فکر ۴۰،۵۰ ساله رو نمی‌تونی یه شبه تغییر بدی.

رفتار پدرتون  درست نیست ولی اگر الان کوچیکش کنید فرداروز انتظار نداشته باشید همسرتون به پدرتون احترام بذاره

و وقتی دختری حمایت پدر رو پشتش نداشته باشه زبون شوهر همیشه سرش درازه

در کمال احترام به همسرتون بگید رسم و رسوم خانواده‌ی ما همینه تا وقتی زیر یه سقف نرفتیم باید صبوری کنیم

و امیدوارم به همسرتون نگفته باشید که پدرتون گفته اتیشت میزنم بالاخره یه سری صحبتا بهتره بین خودتون بمونه 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱