2777
2789

شوهرم میشه پسر عمه ام فردا میخوان با خانواده پدریم برن بیرون بابام نمیزاره من برم چیکار کنم 😐

بابام با خانوادش سر یه سری چیز که نمیتونم بگم قهره و ما اصل باهاشون رفت و آمد نداریم برای همین بابام میگه اگه بری آتیشت میزنم 🥺🥺

از اونور شوهرمم میگه اگه نیای دیگه باهات حرف نمیزنم و تمام 😐🥺😥

منه بدبخت چیکار کنم آخه شدم عروسک خیمه شب بازی اینا ،😭

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ سیزده  ؟؟

چی ؟؟

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

پشت بابات باش 

به خاطر شوهرت هیچ وقت به بابات پشت نکن هیچ وقتتتنت 

اگه میگه نرو نرو

شوهرت خودش بره  

اگه امروز باباتو کوچیک کنی و همراهشون بری خودت خیلیییی ضرر میکنی و در واقع به خودت توهین کردی

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
ب بابات چه ک تو کجا میخوای بری؟مگه هنوز خونه خودت نرفتی؟

نه تو عقدیم 🥺 

شوهرمم همینو میگه میگه یعنی من روی زنم اختیار ندارم 😥🥺

الان دوران عقدی یا سر خونه زندگیه خودتی؟

عقدیم ،🥺