2777
2789

میخوام‌دیگه خودم تو رابطه پیش قدم نشم. میخوام همش نگرانش نشم. میخوام همش استرس نبودنشو نگیرم.میخچام‌مثل خودش همش پیشش بگم‌بخندم اصلا از هیچی‌ناراحت نشم حتی وقتی به زنای دیگه نگاه کرد منم مثل اون به پسرا نگاه کنم. 

نمیخوام دیگه‌خورد شم نمیخوام دیگه فکر کنه من انقدر پاکم که هیچ غلطی نمیتونم بکنم.راستشو بخواین دیگه ترس هیچی از طرف من رو نداره...

شوهرمه ۱ ماهه فقط عقد گردیم ۱سالو نیمم‌دوست بودیم 

هر تجربه ای واسه نگه داشتن شوهر دارین بگین .

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

تا خودش نخواد نمیتونی نگهش داری

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ ۱۳

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
یکم زود نیست واسه این حس؟ نزدیک پریودی هستی؟

ببین یه هفته باهم بودیم همش میخواست در بره نمیشد امشب قرار بود بیاد خونمون یا من برم خونشون نیومد. میره پیش دوستاش

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
ببین یه هفته باهم بودیم همش میخواست در بره نمیشد امشب قرار بود بیاد خونمون یا من برم خونشون نیومد. م ...

جواب تلفناش و پیاماش رو نده هر وقت میاد خونه نباش با دوستات خوش بگذرون و تحویلش نگیر

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️