2777
2789

عزیزای دلم میتونین بهم اطمینان کنین و هرچی خواستین بهم بگین من برای همه مشکلات چه جسمی چه پوستی محصول دارم حتی برای ناباروری و ......😍😍😍😍😍

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چیا داری؟ 

کرم دارم شیاف برای بارداری شیاف برای رفع عفونت و شیاف های حجم دهنده قرص وایکمس مخصوص اقایون و .....

برای فرورفتگی جای جوش  و جای آبله مرغان هم چیزی دارین؟؟  مخصوصااا آبله

بله عزیزم همین کرم خیلی عالیه حتی برای لک های ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی

بله عزیزم همین کرم خیلی عالیه حتی برای لک های ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی

واقعا جواب میده؟؟ 

من شنیدم راهکار این چیزا فقط لیزره

بعد چه قیمت هست محصولاتتون 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
واقعا جواب میده؟؟  من شنیدم راهکار این چیزا فقط لیزره بعد چه قیمت هست محصولاتتون

اره عزیزم کلی رضایت مشتری دارم میخواین تا شمارم بدم بهتون وات پیام بدین میبرمتون توی گروه هام

قیمت کرم صورت ۱۸۰ گلم اگ شهر ما نباشی باید پول پست بدی اگ شهر ما هستی میتونی بیای حضوری خرید کنی

اره عزیزم کلی رضایت مشتری دارم میخواین تا شمارم بدم بهتون وات پیام بدین میبرمتون توی گروه هام قیمت ...

شهر شما کجاست

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پوستم هرجوشی میزنه جاش میمونه جوش های گنده شدم عین هفتاد ساله ها صورتم پره لک جوش از شوهرم خجالت میک ...

عزیزم این کرم برای انواع پوست خوبه ولی به شما توصیه میکنم این کرم رو ببری و صابون برنج رو هم ببری مخصوص جوش و جای جوش هستش گلم این کرم و صابون مکمل همدیگه ان