2777
2789
عنوان

زود بگین چی بگم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست
شوهرم کاملا میگه حق با منه همیشه ولی متاسفانه هرحرفیم اونا بزنن بمن میگه منم واقعا اعصابم خورد میشه

عزیزم بخاطر بچه داری حساس شدی یکم شل کن انقدر همه چیزو بخودت نگیر اون بنده خدا اگه با شما صحبت نکنه چیکار کنه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
عزیزم بچتو یکم بده دست مادرشوهر و پدرشوهرت به خودت برس. منم مثل شما بودم خودمو غرق بچه کرده بودم بعد ...

منم حتما دراینده میدمش ببرن ولی الان واقعا صلاح نیس

اصلا رعایت نمیکنن

بامیه درسته میدن دست بچه

قاچ پرتقال

حلقه بزرگ خیار

اب با لیوان دهنی

بچه من دیر دندون دراورد فقط دوتا دندون داره

نمیتونه اینچیزا رو بخوره

یکم بزرگتر شه حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخاطر بچه داری حساس شدی یکم شل کن انقدر همه چیزو بخودت نگیر اون بنده خدا اگه با شما صحبت نکنه ...

واسه همین هیچی نگفتم بهش گفتم اول مشورت کنم

نمیدونم به شوهرم بگم یا به خودشون وقتی اومدن

به شوهرت بگو توضیح بده موقعیتشو اصلا شمامقصرنیستسن که متلک بارشمابشه

بار جفتمون میکنن

محاله‌مااینارو ببینیم گله نداشته باشنوقتی نمیرسیم بریم میگن چرا نمیاین

وقتی میریم باز میگن چرا کم میاید بچه های بقیه خیلی به مادراشونسرمیزنن

بنظرم سوپ بزاربرای شام هم مرغ بزارکه نخوای زیاداذیت بشی بابچه یاازبیرون حلیم بگیر قورمه سبزی بزارکه راحتم هست 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
قرمه سبزی خوبه ممنون عزیزم خدا فقط نجاتمون بده

قربونت خدابهمون صبرداده که تحمل کنیم چاره ای هم نداریم همیشه خواهرم میگه توچیزی نمیگی میگم مگه بگم کاری ازتون برمیاد من سپردم به خدا چون خداپشت پناهم یک سال نیم پیش برده دیگه کسیوندارم که بهم بگه زندگی سختی داره باید ساخت همیشه میگم خدا نمیتونه اشک یتیم ببینه یه روزی هم جواب میده 

قربونت خدابهمون صبرداده که تحمل کنیم چاره ای هم نداریم همیشه خواهرم میگه توچیزی نمیگی میگم مگه بگم ک ...

ولی یه چیزی بگم تمام خشم و نفرت من بخاطر اینه که هیچ وقت هیچی نگفتم

اگر جوابشونو میدادم الان انقدر حالم بد نبود

باور میکنی انقد ازشون کینه دارم که اگه پام بخوره به میز از چشم اونا میبینم

ولی از وقتی دخترم به دنیا اومده یکم پررو تر شدم اما هنوزم هیچی نمیگم زیاد دربرابر کاراشون

از هر ده تا شاید برا یکیش جواب پس بدم

اما بنظرم اگه از روز اول جواب میدادم الان خیلی اروم تر بودم و دست و پای اونام شاید جمع میشد

اگه شوهرت پشتتو داره توهم از خجالتشون در بیا 

ولی یه چیزی بگم تمام خشم و نفرت من بخاطر اینه که هیچ وقت هیچی نگفتم اگر جوابشونو میدادم الان انقدر ...

شوهرم میگه هرچی میگن جواب بده بی احترامی نکن ولی جوابش روبده نیاسرمن خالی کن یه روزتوی خیابون هرچی گفت جواب دادم ولی حرف پدرشوهرم زدکه فوت شده هیچی نگفتم ببین چقدبلانسبت نفهمه پای مرده روکشیدوسط گفت گفته تورونگیرم ولی من خربودم فکرکن بعدازدوازده سال بهم چی میگه 

پدرمادرمن فوت شدن باهم بعدبهم گفت راحت شدن منم استوری گذاشتم اگه مردن راحتی برای شماها انشاالله قسمتتون بشه یعنی درک شعورنداشت من عزاداربودم هیچ کدوم هم نیومدن برای ختم 

شوهرم میگه هرچی میگن جواب بده بی احترامی نکن ولی جوابش روبده نیاسرمن خالی کن یه روزتوی خیابون هرچی گ ...

😔

وای یاد خودم افتادم

شوهرم ورشکست شد بعد یه مدت افتاد زندان متاسفانه

منو بردن خونشون بعد من داشتم فیلم عروسیم میدیدم تو گوشی و گریه میکردم اونم متوجه شد و گوشیمو گرفتم اونورتر که اونم ببینه

نه گذاش نه ورداش تو اون موقعیت گف یکی از اشناها که نمیخام اسمشو ببرم بهم گفت عروست اصلا روز عروسی قشنگ نبود

یبارم بهم گف یکی گفته به عروستون خیلی رو میدین من جوابشو دادم ولی

هرچی تو دلشه از قول بقیه میگه😂

😔 وای یاد خودم افتادم شوهرم ورشکست شد بعد یه مدت افتاد زندان متاسفانه منو بردن خونشون بعد من داش ...

فوش بده که بچسبه به خودش