2777
2789
عنوان

بیاین بگین چندش ترین کاری که از دیگران دید چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 84 پست
چکتر میکنی وقتی اونجایی بازم میخوری از سبزی و کاهو ؟

نه دیگه.مادرشوهرم شهرستانه عید ها چند روز میمونیم.

امسالم تا پنجم اونجا بودیم هرروزم عطر سبزی تازه بود😅ولی من لب نمیزدم بهش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همه خوبه،مارا مهمونی دعوت کردن خونه همکار شوهرم دستشویی توحیاط بود ماهم تو ایوون نشستیم زنه مرغ ...

،😖😖

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂
نه تنها نخوردم بلکه با صدای بلند گفتم ببین زن داییت بچه رو کجا دستشویی میگیره همه برگشتن نگاه کردن ...

ایول داری

خوب کاری کردی

توام میگفتی من فرق دست شستن و سرپا جیش گرفتن رو نمیدونم

شلوارشو کشیدی پایین واسه دست شستن

مووو🤢🤢منم چندباردیدم من بلند عوق میزنم مو دربیاد حالم خراب میشه...‌دیدم طرف قندگاززده نصفشو انداخت ...

🤐🤐

اینا همه خوبه،مارا مهمونی دعوت کردن خونه همکار شوهرم دستشویی توحیاط بود ماهم تو ایوون نشستیم زنه مرغ ...

نباید میخوردی میگفتی به مرغ حساسیت دارم🤢

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تو صف انتظار دکتر نشسته بودیم یک اقا وخانم هم بودن یک کم که نشستن اقاهه کفششو دراورد با جورابش بین انگشتاشو تمیز کرد

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
تو صف انتظار دکتر نشسته بودیم یک اقا وخانم هم بودن یک کم که نشستن اقاهه کفششو دراورد با جورابش بین ا ...

وای😵

نباید میخوردی میگفتی به مرغ حساسیت دارم🤢

پاشدم اومدم بیرون از خونش ب بهونه خرید و برنگشتیم دیگه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

مهمون اومده بود خونمون بعد از اینکه دسشتو توروشویی سرویس بهداشتی می‌شست سیفون رو میکشید بعد میومد بیرون نه قبلش😑یعنی بعد از اینکه دست به سیفون میزد دستشو نمیشست

منو دوستم رفته بودیم خونه خاله اش بعد دیدم خاله دوستم مرغ داشتن مرغ و خروسشونو آوردن داخل روی فرشو پی پی کرد