یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرتون پریود تقریبا33-34روزه ،کی میشه تخمک گذاریش واینکه کی برای سونو فولیکول و امپول تحریک تخمدان و اینا مناسبه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بنظرتون پریود تقریبا33-34روزه ،کی میشه تخمک گذاریش واینکه کی برای سونو فولیکول و امپول تحریک تخمدان ...
اگه هردفعه همینقد طول میکشه میتونی از اپلیکیشن استفاده کنی زمان حدودیشو میگه ولی اگ هرسری فرق داره وقتی پریود شدی روز دوازدهم دورت برو دکتر سونو برات بزنه ببینه وضعیتت چطوره دیگه بقیشو خودشون تخصصی بهت میگن
بنظرتون پریود تقریبا33-34روزه ،کی میشه تخمک گذاریش واینکه کی برای سونو فولیکول و امپول تحریک تخمدان ...
اصلا ب روز تخمک گذاری کار نداشته باش پریودت ک تموم شد از همون شب یک شب درمیون انجام بده تا باز پریود بشی
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
مطمعمید واسه منی که پریودام34روزه اس میشه 12؟اخه حتی واسه28روزه هم میگن14تقریبا
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
اصلا ب روز تخمک گذاری کار نداشته باش پریودت ک تموم شد از همون شب یک شب درمیون انجام بده تا باز پریود ...
واسه سونو و امپول چی
اها اونجوری نمیدونم ولی غیر از ی شب درمیون انجام بده