2777
2789

جریان از این قراره که دختره به فامیل خیلی دورست که ۱۰پیش‌که مجرد بود  مسافرت می ن خونه اونا نمیرم اهل کجاس که اندازه ۲روز راه بوده اونجا وقتی با من دوست بود تو حال با اون دختره به من خیانت میکنه 

میگذرع بعد از -۳بدر که میاد شهر  خودمون با اون دختره کات میکنه  البته بعد اینکه من میفهمم 

بعد از ۱۰سال اونا اومدن مهمون خونه مادر شوهرم دیشب به من گفت اسم مامان دختره 

گفت فقط اون اومده 

گفتم چه عجیب مستقل این همه راه اومده آخر شب مادر شوهر وسایل لازم داشت برا مهمون شهرم خیلی ریخت پاش کرد رفت چند تا پیتزا خرید  میوه و ابجو اینا  رفتیم داخل احوال درسی فلان زیاد نموندیم اومدیم بیرون  گفتم اخه گفتی تنها اومده پس فلانی کی بود پیشش. اسم. همون دختره و گفت 

بچه ها عکس العمل ام چی باشه 

میگم به من گفتی تنها اومده گفت من نمیدونستم 

بعد حالا نمیدونست برا دادن وسایلت من از ماشین پیدا میشم میرم خونهمادر شوهرم 

چیکار کنم الان جی بگم عکسالعملم چی باشه

بعد یه اخلاقی داره وقتی یه کار اشتباهی میکنه  خیلی  قربون صدقه ام میره  که الانم بد جور میره 

☹️🥺اعصابم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ترجمه کن عزیز ☝️😁

@eli_jaaaan‍     

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من نفهمیدم 😣

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
باور کن از قدرت من خارجه 🤣🤣🤣🤣🤣

نه دیگه باید تمرینت بدم نمیشه تمرکز کن تو میتونی 🥴😁🤣🤣🤣

عین خودته 🤦‍♀️😫☝️🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️