2777
2789

بچهاکتاب معجزه شکرگذاری سه بخشه و هر بخش ده فصله

میخام بدونم برای شروع تمرینش باید ی فصل مثلا فقط فصل چگونه رابطه جادویی داشته باشیمو در نظر بگیرمو تمرینشو 28 روز انجام بدم تا نتیجه بگیرم؟

یا باید کل کتابو اجرا کنم؟

چون کل کتاب هر کدوم از فصل ها درباره ی موضوع خاصه و من گیج شدم ک چطور باید تمرین کنم🤦‍♀️

اول تمام فصل ها رو باید کامل انجام بدی روزی یه فصل

بعد که ۲۸روز تمام شد به صورت تصادفی یا هرکدوم که دوست داری انجام بده تا هر وقت که دوست داشتی هر روز هر کدوم دوست داشتی انتخاب کن

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اونجایی که نویسنده اش به معنی واقعی کلمه “گاو” و 

ساده لوح هست ( راندا برن )، قطعا کتاب مزخرف و چرندیه.

.

.

راندا برن فقط یک کله‌پوک خرافاتیه.

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
باید از همون اول ب ترتیب شروع کنی منم دارمش ولی هنوز ک هنوزه شروع نکردم /:

ینی از فصل اول تا اخر کتاب هرشب بابت ی موضوع ده تا شکرگذاری بنویسمو قدردانی کنم بابتش؟😕

از اونجایی که نویسنده اش به معنی واقعی کلمه “گاو” و  ساده لوح هست ( راندا برن )، قطعا کتاب مزخ ...

خیلیارو دیدم ک از این طریق این کتاب میگن زندگیشون از این رو ب اون رو شده

اقای نصرالله رادش رو سرچ کن تو گوگل ک نظرش درباره همین کتابو ببینی ک چقد زندگیش تغییر کرده

شکرگذاری بابت داشته هات چ ربطی ب گاو بودن نویسنده داره؟

این فقط روش شکرگذاریو توضیح داده ک زودتر تو 28 روز نتیجه بگیریم🙏👌

از اونجایی که نویسنده اش به معنی واقعی کلمه “گاو” و  ساده لوح هست ( راندا برن )، قطعا کتاب مزخ ...

چرا

کتابش که خوبه  

من از وقتی این کتاب رو خوندم فهمیدم که باید بابت همه چیز از خدا تشکر کنیم فبل فکر میکردم بعد از اجابت دعا و یا بعد از بلند شدن از سر سفره😀 

ما باید شکر گذاری رو از خارجی ها یاد بگیریم  ایرانی ها که اصلا به بچه هاشون یاد ندادن شکرگذاری کردن

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
خیلیارو دیدم ک از این طریق این کتاب میگن زندگیشون از این رو ب اون رو شده اقای نصرالله رادش رو سرچ ک ...

بله خب، به هر حال زندگی شون از روی خوب چپه شده روی سمت بد. به هر حال اینم یکجور از این رو به اون رو شدن هست.

در هر صورت امیدوارم نتیجه ای که از این کتاب می‌گیرین نتیجه خوبی باشه. 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بله خب، به هر حال زندگی شون از روی خوب چپه شده روی سمت بد. به هر حال اینم یکجور از این رو به اون رو ...

چقد بدبینی شما😐

تاپیکاتونو خوندم ک چقد با موضع ب همه چی نگاه میکنید 

انرژی مثبت اصن دروغ نیس

اینکه بشینی غصه بخوری درسته؟

اینکه ب چیزای خوب فکر نکنی ک اینا همش خرافاته درسته؟😐

چرا  کتابش که خوبه   من از وقتی این کتاب رو خوندم فهمیدم که باید بابت همه چیز از خدا تشک ...

کتابی رو که اون فرد نویسنده اش باشه به هیچ دردی نمیخوره.

-

بله، انسان باید قدردان باشه، ولی شکر کردن هم حدی داره.

-

توی همین سایت کسایی رو می‌بینین که به لطف امثال این کتاب چرند، خدا رو به خاطر لامپ و میز و انگشت پا شکر می‌کنن، نه به خاطر عقلی که بهشون داده و ازش استفاده ای نمی‌کنن.

چقد بدبینی شما😐 تاپیکاتونو خوندم ک چقد با موضع ب همه چی نگاه میکنید  انرژی مثبت اصن دروغ نیس ...

عزیز دل، چرا انقدر اصرار دارین پشت اون کلمه مثبت از 

« انرژی » استفاده کنین؟؟ 

نمیتونین به عوض بگین حس خوب، حال خوش یا هر چیز 

دیگه ای؟ 

حتما باید انرژی که یک موضوع علمی هست رو با اینکار به گند کشید؟ 

.

من نمیگم همیشه غصه خوردن خوبه، ولی این ساده لوح بازی های شیاف کردن انرژی به کائنات و ناز و بوس کردن چاکرا و نشستن پای چرندیات قانون جذب هم خوب نیست و در واقع افتضاحه.

.

شما اگر متن های داخل تاپیک رو که قشنگ و تمیز داخل عکس نوشته شده کامل بخونید و رد نشید، مطمئن باشید در نهایت قبول می‌کنید حرفم رو. خواهش می‌کنم اونها رو بخونید.

ولی در هر صورت، ببخشید بابت طرز صحبتم.