2777
2789

تاپیک قبلی از زبون اون خانم نقل قول کردم و عصبی بودم اکثرا اشتباه متوجه شدن 

حالا این وسط کاربرا چند دسته شده بودن ی عده من و فحش میدادن تو بیشعوری و فلان 😂😂

یه عده دعوای شاغل و خانه دار بود 😂😂😂

ی عده داشتن ب بقیه توضیح میدادن ک نه اصلا موضوع اونجوری نیست و اینجوریه 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انقد خندیدم همه چی و یادم رفت خدا خیر تون بده 😂🙏🏻

درستش و میزارم ک متوجه بشید 💚

من خودم شاغلم مادرم خانه داره .

ی زنیکه کند ذهن اومده خونه مون خانومه گفت : بچه هام گفتن غذاهای خاله فلانی ( یعنی مامان من ) خیلی خوش مزه س منم گفتم ( یعنی خانم مهمان این حرف و زده )  خاله بیکاره آدمای بیکار اگه ی غذا رو نتونن خوب درست کنن پس دیگه چیکار کنن 😐 مامان شما شاغله وقت نداره وقتش و واسه غذا بزاره 

تو خونه ی خودمون هرچی از دهنش درومد گفت 😐 مامانم خیلی زن ساده ایه هیچی نگفت منم احترام بزرگ تر بودن و مهمون بودنش و نگه داشتم بی عقل.

حرمت مهمون بودنش و نگه داشتم وگرنه باید گیساش و میکشیدم و پرتش میکردم تو کوچه بی عقله نفهم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

میخندی چرا؟

من فحشم میدن دوساعت گریه میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

کلا همینه فک میکنه آسمون دهن باز کرده و فقط خودش کارمند شده حالا چند تا خانم کارمند دیگه هم اونجا بود فقط این فک میکنن شق القمر کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخندی چرا؟ من فحشم میدن دوساعت گریه میکنم

خب میدونستم اشتباه متوجه شدن انقد خندیدم جون نداشتم تایپ کنم بگم بابا اشتباه متوجه شدید 😂😂😂😂😂😂

خب میدونستم اشتباه متوجه شدن انقد خندیدم جون نداشتم تایپ کنم بگم بابا اشتباه متوجه شدید 😂😂😂😂😂😂

اهان

نه من دلم میشکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از حسادتش اینطور گفته به نظر من. زورش اومده بچه‌هاش از دستپخت یکی دیگه تعریف کردن.

کلا همینه خیلی شلخته س و بی دست و پا همه کاراش و با شاغل بودنش توجیه میکنه 

والا منم شاغلم آشپزیم هم خیلی خوبه 

سلام عزیزم خوبی شرمنده اینجا ریپ زدم اتفاقی تاپیک راز پوست زیبا خوندم و وسوسه شدم رفتم از روسوشاپ خرید کنم اینارو بهم پیشنهاد داده تونر خاویار پپتیدفیکو.سرم ویتامین سی بیو اکوا.ماسک خمیری شراب برنج ضدلک.سرم ابرسان ونزه.کرم مرطوب کننده شیر گاو لایکو.ماسک خواب شراب قرمز.و کرم دور چشم پلی پپتایدلرفم.بهش گفتم که پوستم تیره شده.و میخوام صاف و یکدست بشه.حالا اینارو بخرم؟

سلام عزیزم خوبی شرمنده اینجا ریپ زدم اتفاقی تاپیک راز پوست زیبا خوندم و وسوسه شدم رفتم از روسوشاپ خر ...

نه عزیزم این محصولاتش جالب نیستن و برند معتبری نیستن ! همین پول و بزار ۲ یا ۳ قلم محصول توپ بخر 

نه عزیزم این محصولاتش جالب نیستن و برند معتبری نیستن ! همین پول و بزار ۲ یا ۳ قلم محصول توپ بخر  ...

عزیزم سایت رنگدونه هم هس نمیدونم اعتماد کنم یا نه.اون برند بیواکوا لانبنا در بریلی و سیمپل نمیدونم چه اینارو داره.حالا نمیدونم چیکار کنم.راستی من اینستا هم ندارم که بتونم برم پیج سربزنم.گارنی مارکت هم که خیلی گرونه.لطفا پیامم که خوندی حتما جواب بده ممنون میشم گلی

عزیزم سایت رنگدونه هم هس نمیدونم اعتماد کنم یا نه.اون برند بیواکوا لانبنا در بریلی و سیمپل نمیدونم چ ...

هر دو معتبرن 

برند بریلی - سام بای می- اینیسفری- و بعضی محصولات لانبنا فقط اینا ارزش خرید دارن وگرنه الان روسوشاپ پر شده از محصولات آشغال و ناشناخته ک هیچ نتیجه ای هم نمیدن 

برای چه پوستی چه محصولی میخوای ک راهنماییت؟