2777
2789

من راستش هیچ وقت ماهانه پول نگرفتم ،هر وقت پول لازم داشتم برام فرستاده,بعد قبل عید یه تاپیک دیدم که طرف گفته بود با همسرم صحبت کردم اینقدر پول بهم بده 

بعد من با خودم فکر کردم بهتره منم تعیین کنم که حداقل میتونم اون پول رو مدیریت کنم و روش برنامه ریزی کنم 

تا اینکه چند روز پیش بهش گفتم ۵ میلیون بهم داد 

یعنی بهم گفت ماهی ۵ تا (فقط برای خرجی هیچی هیچی با من نیس همش خودش پرداخت می‌کنه) 

ولی با این حال فک میکنم بازم کمه 

الان سوالم اینه شما چقدر پول میگیرین؟

ماهی پنج ؟!   

بعد تازه فکر میکنی کمه ؟؟؟؟   

من که هیچی نمیگیرم و خودشم نمیده !!! 🤦‍♀️😪

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی باتوجه به درامدهمسرش وهزینه های خودش میگیره یکی ۵۰۰میگیریکی۳یکی ۵ خودم بشخصه اهل پول توجیبی نیستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖