2777
2789
عنوان

میشه منو راهنمایی کنید

126 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

نظرتون راجب مردی که قبلاً ازدواج کرده بوده اما جدا شده و یه پسره پنج ساله که باخودش زندگی می‌کنه و شغلش پزشکه و الان میخاد ازدواج کنه با دختری که مجرده و بیست سالشه چیه ؟ 

ممنونم از همگی

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حیفه دختره هست باید بچه یکی رو در اوج جوانی خودش بزرگ کنه ، بعدشم احساسات مرده  قطعا به اندازه یک پسر مجرد نیست و نمیتونه اونطور با دختره رفتار کنه به نظرم گناه داره دختره 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
به نظرم حیفه دختره هست باید بچه یکی رو در اوج جوانی خودش بزرگ کنه ، بعدشم احساسات مرده  قطعا به ...

اگه همدیگرو دوست داشته باشن و دختره راضی باشع چی

اشتباه محض. چون بچه هست حتما پای مادر بچه هم وسطه و زندگی عذاب اور میشه برای خانم جدید

مادر بچه وقتی بچش به دنیا اومد ترکش کرد 

اگه همدیگرو دوست داشته باشن و دختره راضی باشع چی

عزیزدلم به نظر من نه اصلا تحت هیچ عنوان نه ، درسته شغل خیلی در شخصیت و درامد تاثیر داره اما خب این فقط یک روی سکه هست ، دختره شاید الان متوجه نشه  وفتی بره توزندگی پشیمون میشه  واقعا حیف اون دختره 

گرچه گلم این فقط نظر شخصی منه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
عزیزدلم به نظر من نه اصلا تحت هیچ عنوان نه ، درسته شغل خیلی در شخصیت و درامد تاثیر داره اما خب این ف ...

اخه اون دختره از خانواده ضعیفیه و خانوادش دارن مجبورش میکنن با یه پسره ازدواج کنه که بیکاره و هیچی نداره مهم تر از همه چیز اینکه دوسش نداره پسره رو ...اما این خاستگارشو دوست داره موردیم با فرزندش نداره 

یعنی اصلا حضور نداره حتی تلفنی؟ 

شاید ماهی یبار  

پسره اصلا بهانه مادرشو نمیگیره کلا فراموشش کرده مگر همون ماهی یکبار که اونم در حد یکی دوساعت

با وجود بچه ی یه شخصه دیگه،تو هیچوقت اولویت اولش نیستی عزیزم،میتونی با این موضوع کنار بیای؟؟هیچوقت نمیتونی به بچه بگی بالای چشمت ابرو چون همه گارد نامادری میگیرن نسبت بهت،درصورتی که یه مادر ممکنه بچشو دعوا کنه،ولی تو چیزی بگی میشی زن بابا..

یه دختره ۲۰ساله اوله جوونیشه میخواد بره بیاد با شوهرش خوش بگذرونه،سفر دونفره بره،به نظرت میتونه با وجود بچه پنج ساله همه اینارو انجام بده؟؟

باید از خودگذشتگیه خیییبلی زیادی داشته باشی که بتونی برای اون بچه مادری کنی..

فقط بخاطر اینکه پزشکه چشم پوشی نکن از خیلی چیزا،بشین درست فکراتو بکن،مشاوره هم بری عالیه..

امیدوارم بتونی یه تصمیم درست بگیری🌿❤

شاید ماهی یبار   پسره اصلا بهانه مادرشو نمیگیره کلا فراموشش کرده مگر همون ماهی یکبار که اونم د ...

خلاصه بزرگتر میشه دخالتا بیشتر میشه.  ببین این قضیه نشدنی نیست.  دو دوتا چهارتا هم نیست که جواب قطعی داشته باشه.  همه چیز شاید.  ازدواج دو نفر که مجرد هستن بدون هیچ مشکلی هم احتمال داره دچار دردسر بشه.  بهتر اینه که چند جلسه برن پیش مشاور البته خانم و آقا با هم.  اونجا بهتر کمک میشن

با وجود بچه ی یه شخصه دیگه،تو هیچوقت اولویت اولش نیستی عزیزم،میتونی با این موضوع کنار بیای؟؟هیچوقت ن ...

میدونم عزیزم اما متاسفانه خانوادم منو دارن مجبور میکنن باکسی ازدواج کنم که هیچی نداره دوسش ندارم ولی اون اقا بلاخره هم دستش به دهنش میرسه هم من واقعا از تهه قلبم موردی با پسرش ندارم قطعا شیش هفت ماه با خودش و پسرش قرار میزاریم که همو بشناسیم 

نمیدونم عزیزم ممنون بابت کمکت