2777
2789

بچه ها من ناخومامو ژلیش کردم و الان میخام پاک کنم. خودم میتونم؟ آخه نوبت آرایشگاه گیرم نمیومد برای پاک کردنش. چطور خودم میتونم پاک کنم؟

مهربون باشیم. دنیا دو روزه. ارزش غصه دار کردن دیگران رو نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید بری ارایشگاه ناخن کار برات با سوهان برقی ریمو کنه،خودت کاری انجام نده که داغون میکنی ناخوناتو،

فقط یه راه هست اونم اینه که دست بهشون نزنی و کم کم بزرگ بشن و از بالا با ناخن گیر کوتاه کنی تا کلا مواد ژلیش بره،بالای دو ماه هم طول میکشه این پروسه

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

اره منم خودم پاک کردم ناخونام چیزیش نشد  من کاشتم خودم دراوردم دیگه ژلیش که چیزی نیست نترس ارو ...

عزیزم صدف ناخنش خراب میشه،مواد خورده زیر اون لاک ،باید با سوهان همه رو پاک کنن براش،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

اره منم خودم پاک کردم ناخونام چیزیش نشد  من کاشتم خودم دراوردم دیگه ژلیش که چیزی نیست نترس ارو ...

اره ناخون من خیس خورده بود داشت بلند میشد به راحتی ولی خب باز میترسم.

وای جدی؟ کاشت نیست. ژلیش روی ناخون خودمه. چی ضرری میتونه داشته باشه؟

آره میدونم اخه من یه بار کندم فقط ژلیش بود ناخنم باهاش کنده شد یکی دو البته من با دست کندم میخواستم پاک کنم شاید راهکار دیگه ای باش🤦🏻‍♀️

عزیزم فروشگاه های وسایل آرایشی معمولا دارن پد ریمور ژلیش یا اسیتون ۱۰۰درصد با پنبه و فویل بپیچ‌۱۰د ...

واقعا؟ مرسی