2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه ی ژلیش ناخن دارن بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 19 پست
آره میدونم اخه من یه بار کندم فقط ژلیش بود ناخنم باهاش کنده شد یکی دو البته من با دست کندم میخواستم ...

اخه مال من یکی از ناخونام توی حموم خیس خورد نصف لاک ژلیشش کنده شده. برای همین میگم به راحتی کنده میشه. ولی گفتم از شما هم یه راهنمایی بگیرم. ممنون 

مهربون باشیم. دنیا دو روزه. ارزش غصه دار کردن دیگران رو نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید بری ارایشگاه ناخن کار برات با سوهان برقی ریمو کنه،خودت کاری انجام نده که داغون میکنی ناخونات ...

نه بابا تا دو ماه دیگه که اگه بخوام بهم نوبت میدن

مهربون باشیم. دنیا دو روزه. ارزش غصه دار کردن دیگران رو نداره.

سلام عزیزم 

برای ریمو چند تا وسیله میخوای 

۱.سوهان ۱۰۰.۱۸۰  ۲.استون ۱۰۰ درصد  ۳. پنبه   ۴. نیل آف ناخون یا فویل 

خب اول خون ناخونتو سوهان میکشی تا نازک بزنه مراقب باش به ناخونت نرسه آسیب میرستونه  بعد دور انگشتت رو وازلین بزن چون استون خیلی خشک میکنه من یه بار بدون وازلین زدم دور انگشتام سر شده بود  بعد استون ۱۰۰ رو میریزی رو پنبه و حالا با استفاده از نیل آف یا فویل میذاری رو ناخونت  یک ربع یا ۲۰ دقیقه بمونه بعد سست میشه مواد با هر وسیله ای که داری میتراشیش و ریمو میشه 

هرگز حتی اگه بلند شده نکنش چون مقدار زیادی از ناخونت باهاش برداشته میشه و خیلی نازک میشه و آسیب میبینه تو مورد هایی دیگه نمیتونی ژلیش و اینام کنی تا یه مدت صدف ناخن درست بشه