2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری

440 بازدید | 32 پست

سلام من در هفته ١١ خونریزی کردم سونو گفت هماتوم هشت سه روز بستری شدم بیمارستان بعد اومدم خونه استراحت مطلق شدم یک هفته ای خوب خوب بودم تا اینکه از دیروز باز لک دیدم ، شیاف پروژسترون هم میزنم و دراز کشیدم فقط دستشویی میرم 

کسی بوده که با وجود هماتوم بارداری موفقی داشته باشه بیاد و به امثال من روحیه بده !؟

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

اره عزیزم من کسی میشناسم بیست سال پیش هماتوم بوده الان ی دختر بیست ساله داره اتفاق نادری نیست برای خیلی ها ممکن پیش بیاد استراحت کن استرس نداشته باش این استرس از صدتا هماتوم بدتره کار سنگین نکن پله نرو ایشالا به سلامتی زایمان می‌کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هماتوم یک سانتی داشتم تو ۶ هفته که برای سونوی قلب رفته بودم دکتر گفت تا ۱۲ هفته که سونو ان تیه شیاف زدم دکترمم نگفت باید استراحت کنی خودمم نمیدونستم تقریبا هیچ استراحتی نداشتم رفتم ان تی گفت رفع شده ولی تو استراحت کن شیافتم سره وقت مصرف کن رفع میشه چیز نگران کننده ای نیست

بله منم هماتوم داشتم اوایل بارداری با دارو و استراحت مطلق برطرف شد

چه مدت طول کشید تا خوب شدی ؟ 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

برای من چهار س یا م بود یادم نمیاد دقیقا

با سونو اول مشخص شد و سه ماه رو فقط دراز کشیدم خداروشکر جذب شد والان پسرم سه ساله نیمست

برای بعضیا جذب میشه و بعضیا هم دفع میکنن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
برای من چهار س یا م بود یادم نمیاد دقیقا با سونو اول مشخص شد و سه ماه رو فقط دراز کشیدم خدارو ...

خدارو شکر ، ایشالا برای منم خوب بشه و مثل شما بیام و به کسانی که این مشکل دارن روحیه بدم 

نگران نباش عزیزم منم سر دوقلو هام هماتوم داشتم ..من به خونریزی افتادم ۸ هفته  دوباره ۱۰ هفته خونریزی من شیاف از واژینال میذاشتم دکتر میگفت تاثیرش بیشتره ..تا ۱۷ هفته لکه بینی

خدارو شکر ، ایشالا برای منم خوب بشه و مثل شما بیام و به کسانی که این مشکل دارن روحیه بدم 

الان رفتم تاپیک قدیمی رو که در مورد هماتومم زده بودم رو نگاه کردم این پستمو کپی کردم براتون😄 

من هفته ٧ هستم و هماتوم ٢٤/٨ دارم و خیلی نگرانم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
الان رفتم تاپیک قدیمی رو که در مورد هماتومم زده بودم رو نگاه کردم این پستمو کپی کردم براتون😄&n ...

عزیززززم ممنونم 

عزیزم اصلا نگران نباش من حدود ۱۷ روز مثل پریود خونریزی داشتم بعدش لک شد و کامل خوب شدم الانم پسرم ۲ ...

خدارو شکر خدا حفظش کنه برات 

چه مدت طول کشید تا خوب شدی ؟  

برات صلوات فرستادم 

ان شاالله بسلامتی بیاد بغلت 

خوردنی های خطر ناک برای بارداری نخور ولی چیزای دیگشو دوست داشتی انجام بده .. برات میفرستم ان شاالله به دردت بخوره

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡