2777
2789
عنوان

میشه لطفا راهنمایی کنین

123 بازدید | 15 پست

من چندروز پیش رفتم خونه مادربزرگم عید دیدنی بعد که برگشتم داییم تهمت میزنه که گوشی پسرم شما بردین ولی ما اصلا دست نزدیم  حالا دیروز رفته شکایت کرده  من هنوز این موضوع به همسرم نگفتم  چون باعث آبروریزی   چه جوری این موضوع به همسرم بگم لطفا بگین

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نباید هیچی چیزی رو از همسرتون مخفی کنید و این باعث بدبینی دو طرف میشه.سعی کنید با همسرتون رابطه ...

خودم میدونم پنهان کاری خوب نیست ولی به شدت شکاک بد دل هستش

اصلا لازمم نیس بگی

شاید رفته گفته گم شده

که ردیابی میشه

فکر نکنم بیان در خونه شما

اگررررررررررر اومد همونجا بگو 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان سر یه موضوعی رو باز کنید بعد یواش یواش بهشون بگین ک این اتفاق افتا ه و من چون نمیخواستم تو ناراحت بشی بهت نگفتم.اگر شوهرت هم توی اون مهمونی بودن میتونی بهونه کنی ک من چون نمیخواستم به تو تهمت برنن و تو ناراحت بشی باهات در میون نزاشتم

اصلا لازمم نیس بگی شاید رفته گفته گم شده که ردیابی میشه فکر نکنم بیان در خونه شما اگررررررررررر ...

آخه زنگ زده گفته شکایت کردم 

الان سر یه موضوعی رو باز کنید بعد یواش یواش بهشون بگین ک این اتفاق افتا ه و من چون نمیخواستم تو نارا ...

نه نبوده کلا مهمونی نمیره

عزیزم مدرکی که نداره خوب شکایت کنه با چه مدرکی اخه 

اگه قضیه جدی شد آروم به همسرت بگو ولی وقتی مدرکی نباشه تهمت هست بعد شما هم میتونید شکایت کنید ازش بابت تهمت دیگه

ملت چه آدمایی هستن چه آدمایی پیدا میشن 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم