2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میاینن لطفا

430 بازدید | 32 پست

سلام....من بایک آقایی تورابطم که شکاک و ایرادگیره..‌خیلی زودقهرمیکنه و دعوا میکنه‌.....کلا عقیدش اینه تو رابطه یک نفرباید همیشه نازکنه یکی نازبکشه....ازمن ایراد میگیره...همیشه حق به جانبه و به من امرونهی میکنه....کلا اخلاقاش سنتیه...به عکس گذاشتنم بی حجاب ولباس باز حساسه درحالی که ماخانواده راحتی داریم....الانم تحت فشاره چون شغلش خیلی  خیلی سخته‌‌ و وقت کافی حتی برای خواب هم نداره ...برای همین زنگ و پیامش هم خیلی کم شده که من ناراضیم ولی بهش غرنمیزنم...کلا همیشه ازم ایراد میگیره وقتی عصبانیه بعد که آروم میشه بهم ابراز علاقه میکنه ومیگه منو دوست داره ومن خیلی خوبم و هیچ بدی ندارم ...الان ازهم دوریم اخلاقش گندتر شده ولی وقتی پیششم خیلی بهتره.....کلا قبل اینکه شغلش انقد سخت بشه خیلی هوامو داشت ....واقعا حس میکردم دوستم داره....بنظرتون چیکارکنم؟ دوباری هم که رفتم دیدنش شهر محل کارش خیلی خوشحال شد ازدیدنم..🥺زبونش خیلی تنده وخیلی به شدت حساسه.....تجربه خیانتی هم که ازدوست دخترسابقش داشته باعث شده شکاک تربشه

من میتونم بنظرتون کمکش کنم؟ اخه همو دوست داریم بهم خیانت نمیکنیم کاملا جفتمون متعهدیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم طبق تجربه شخصیم تا به ازدواج نرسیده که دست و پات بسته شه  جدا شو. واقعا اینجور مردا باعث پسرفت توی زندگیت میشن و پیرت میکنن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

یه روانشناسه میگفت اگه با کسی ارتباط دارین به قصد ازدواج بردتون رستوران و دیدین شکاک و خشمگین هست برین دستشویی و بگین اسهال شدم والفرار یه دقیقه هم واینستین 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
ولش کن این مرد مرد زندگی نمیشه بنظر من  توروهم مریض می کنه مثل خودش

✌️✌️میدونی پسرخوبیه ولی خوب نمیدونم چرا گاهیی بداخلاق میشه...میدونی ما قصد ازدواج نداشتیم ازاولشم کلا جفتمون....بعد من گفتم با رابطه اوکیم اون حتی گفت چون قصد ازدواجی نیسیم اگه بخوای من باهات رابطه برقرار نمیکنم اما من گفتم برام مهم نیست اوکیم

شکاک 

ایراد گیر 

زود قهر میکنه 

دعوا میکنه 

ایراد می گیره 

حق به جانبه 

امر و نهی میکنه 

با همچین آدمی ازدواج نکن. مطمئن باش هیچ وقت تغییر نمیکنه. 

شما را مریض میکنه. داغون میشی. افسرده میشی. 

ایشون به درد نمیخوره..