2777
2789
عنوان

بچه هام شاهد دعوای ما بودن ..چیکار کنم یادشون بره؟😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل بزرگ بکنید همدیگه رو  بعد بگید امکانش هست این اتفاق ها بیوفته ولی دلیل نمیشه که ما همدیگه ...

شوهرم جلو نمیاد 

بنظرش مسخره بازیه اینکارا 

اصلا همکاری نمیکنه

الان عادیم در ظاهر  با اینکه دلم خیلی شکسته بود  ولی به خونه رسیدم غذای خوب درست کردم ...

الهی عزیزم 

چقدر بچه های مهربونی داری عزیزم خداحفظشون کنه 

نگران نباش زد وخورد که نبوده دعوای لفظی بوده دیگه 

کم کم یادشون میره 

شماهم تو فرصت مناسب با همسرت درمیون بذار 

سعی کنید دیگه تکرار نشه 

جلوبچه هام باهم استی کنید 

دیگه ام خودتو اذیت نکن

شوهرم جلو نمیاد  بنظرش مسخره بازیه اینکارا  اصلا همکاری نمیکنه

تو خونه بغلت نمیکنه؟

اون موقع گیرش بنداز بگو بچه ها بدوئید بغل بزرگ 

خیلی روحیشون خوب میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

جلو بچه ها از همدیگه معذرت خواهی کنین، و بگین ما کنترل خودمونو از دست دادیم، و براشون توضیح بدین که این اصلا خوب نیست و اشتباهه، و همدیگه رو بغل کنین و بگین سعی می‌کنیم دیگه این اشتباه رو نکنیم

الان هم یادته؟؟😢

اره

الان نمیدونم بحثتون در چ حد بوده 

داداش ۸ ساله من شاهد دعواها و کتک کاریشونه انقدر تو خودشه و با کسی صحبت نمیکنه معلومه ناراحته

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙