2777
2789
عنوان

بچه هام شاهد دعوای ما بودن ..چیکار کنم یادشون بره؟😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 67 پست

مگه بچه هات باهم دعوا نمیکنن بگو دعوا بین دو نفر همیشه پیش میاد و با همسرت هرچی زودتر آشتی کن و با بچه ها برید پارک .بزار آروم باشن وگرنه استرس میگیرن مخصوصا بزرگه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۷سالمه یادم نرفته تو چجور میخوای کاری کنی یادشون نمونه.من دقیقا یادمه مامانمو چجوری زد چیکارش کرد اشکاش هنوز یادمه ۲۷ سالههههه ک همه چی یادمه.یادش میفتم زجر میکشم از۸.۷سالگی یادمه تا الان 😊☺

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

منم شاهد اکثر دعوا های خواندواده بودم ولی همیشه پدر و ماردم سعی میکردن موقع دعوا برن تویه اتاق درو قفل کنن که ما نریم تو 

ولی یکی از دعوا هاشون که یادمم مونده و خیلی بد بود یادمه ۱ ماه اینا خیلی ناراحت بودم ولی الان اوکیم 

یعنی میکم یادشون میره نگران نباش

اگه باعث آسیب روحیشون بشه خودمو نمیبخشم😭

اسیب روحی چیه گلم 

با یبار اتفاقی نمیوفته 

این درصورتیه که هر روز و شب تکرار بشه 

و بچه اون جو منفی رو بین شما حس کنن 

من بهت قول میدم شما جلو روشون اشتی کنید 

کاملا خیالشون راحت میشه و فراموش میکنن چیشده 

تازه میتونی براشون مثال بزنی که همونجوری که شما دوتا باهم سر اسباب بازی و بازی دعواتون میشه 

منو باباهم همینطوریم 

بعدش باهم آشتی میکنیم