2777
2789

خیلی ناراحتم براشون 

هی میپرسن 

میگن آشتی کردین؟

دوست دارید همدیگرو؟

نمیخام یادشون بمونه روشون تاثیر بد بزاره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل بزرگ بکنید همدیگه رو 

بعد بگید امکانش هست این اتفاق ها بیوفته ولی دلیل نمیشه که ما همدیگه رو دوست نداشته باشیم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بگو شوخی بود نقش بازی کردیم مثل فیلم

اونام قبول کردن😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اسی کل ناراحتیای من سر یه بجث کوچیک پدر و مادرم شروع شد....

الان اصلا نمیتونم فراموشش کنم

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
خیلی مادر بدیم  جلوشون باز سکوت نکردم😭😭

خودتو سرزنش نکن عزیزمتو که نمیخواستی اینجوری بشه 

بعدشم طبیعیه بخشی از جر و بحث رو ببینن 

پیش میاد

بالاخره اونام کم کم بزرگ میشن درک میکنن 

چه مادر خوبی 

من خبر دار هم نمی شدم مادرم درد دلش رو با من میکرد خودش سبک بشه 

شما باید دوستانه توضیح بدید ممکنه آدمهایی که خیلی همو دوست دارن با هم دعواشون هم بشه ولی بعد آشتی میکنن و راه درست اینه من و بابا با خوش اخلاقی حرفهامون  رو بزنیم 

موضوع اختلاف چی بود ؟

سعی کنید جلوشون خوب رفتار کنید تا خیالشون راحت بشه مشکلی‌ نیست 

الان عادیم در ظاهر 

با اینکه دلم خیلی شکسته بود 

ولی به خونه رسیدم غذای خوب درست کردم 

هی حالمو میپرسیدن 

میگن یعنی واقعا خوبی ،،دیگه ناراحت نیستی..بخند ما ببینیم😢