سلام ما اصلا باهم راحت نبودیم در حد دست دادن بودیم فقط ولی خب چند روزیه مثلا وقتی شوخی میکنیم دستشو آروم و باخنده میزنه به کتفم امشب موقه خداحاظی جلو خونمون دست دادیم بعد یکی از دستاشو زد پشت کتفم بعد برداشت منم اومدم مثل اون دستمو بزنم به کتفش یهویی دیدم تو بغلشم نمیدونم چطور شد اصلا نمیدونم چطور رفتم تو بغلش؟؟؟به نظر شما چرا این بغل اینقد یهویی شد؟؟؟
میدونم عزیز دلم فقط نمیدونم من باعث اولین بغل شدم یا اون به نظرت کدوم؟؟
ای جانم🥰
آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.بهقول یکی از کاربران،مردی که میاد نینیسایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم کنخوشقلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایرانجان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.