2777
2789

اول دوش میگیرم و خونه رو برق میندازم آبروم نره لباس کهنه هارو پرت میکنم کسی نبینه بخصوص لباس زیرای کهنه ی کش اومده ...

وزنمم سنگینه میرم تو پارکینگ بمیرم آمبولانسیا اذیت نشن ...

خوردن چی میگه خوردن نمیخوام ....موهامو میبافم و فقط یه پیراهن میپوشم و آماده ام واسه راحت شدن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دوش میگیرم و خونه رو برق میندازم آبروم نره لباس کهنه هارو پرت میکنم کسی نبینه بخصوص لباس زیرای ک ...

وای اینا چی بود گفتی اعصابم خورد شد  

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
به یه دکتر عمومی بگو ...واسه یه قرص بی ضرر معده مینویسه که بتونی گاهی از اینا بخوری ...

ن گلم ورم معده عفونت معده عصب معده همه اینارو دارم دکترم گفته نباید لب ب اینا بزنی 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️من همیشه بوو میکنم تمیخورم

😂😂🤣🤣اها اینم یادم رفت اون وسط مسطا میلک شیک نوتلا و کلا هر چیزی ک توش کاکائو داره میخورم+اب شنگو ...

باور کن دوراز جونت قبل از اینکه اجلت برسه براثرپرخوری ب فنا میری  

🤣😂 عزرائیل میاد بالا سرم میگه یه دقیقه نلومبون ببینم باید از کجا جونتو بکشم بیرون😂

معده تو بگو.میگه توروخدا زودتر اینو خلاصش کن انقدی ک امشب ازم کارکشید تواین چندساله نکشید

نترکی تو😂😂

😁😁😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
پس باید اسم‌ کاربریتو میذاشتی کله پاچه خانم😐 منم عاااااشق پیتزام

اخه پیتزارو بیشتر میدوستم🥲

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌