2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم دوسم داره؟😐

431 بازدید | 21 پست

دوران عقدیم

سر اتفاقات طولانی به طور جدی به شوهرم و خانواده اش گفتم میخوام طلاق بگیرم

وقتی متوجه شد قضیه جدیه حدودا ده روز که ازش هیچ خبر نبود نه زنگ نه پیام و اصلا نیومد😐

بعد از اونم چهارشنبه یه پیام داد اگه مایلی بیام صحبت کنیم

گفتم باشه. بعد یه ساعت بعد پیام داد ببخشید یه قرار دیگه داشتم حواسم به اون نبود. باشه شنبه😐

از اولشم اولیتش من نبودم. جدی نمیگرفت و اولویتش کارش بود.

سر به هواس

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سربه هواست میدونم خیلی بلاست میدونم میخوام دل بکنم نمیکشه کارکارخداست میدونم شهره مال اوضاع شماخونده

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
وقتی کار رو به جایی رسوندن که شما مطمین و جدی گفتی طلاق  انتظار داری دوستت داشته باشه؟  م ...

دقیقا مشکل این بوده که ایشون همیشه اولویتش کارش و کارای شخصیش بوده و همیشه با کلام ادعای عاشق بودن میکنه ولی در عمل شاید دو هفته یبار دلش بخواد منو ببینه اونم بخاطر رفع نیاز. مثلا تا سه سرکاره بعد میره خونشون میخوابه تا هفت و بعدش به کارای شخصیش میرسه. این چیزیه که خودش گفت. من دوسش ندارم و بخاطر خیلی از کاراش زده شدم. ولی خواستم ببینم اونکه ادعای عاشق بودن داره اینه عشقش؟

ادمی نیستم ک الکی هر چی شد بگم طلاق. ولی قضیه جدیه و واقعا با خانواده ها صحبت شده برای طلاق

آهااا اگه قضیه جدیه که امیدوارم بهترین ها اتفاق بیوفته

من از این نظر گفتم زیاد از این کلمه استفاده نکن چون تو دوران عقد بحث زیاد پیش میاد ولی خب میگی  ما جدیه

دقیقا مشکل این بوده که ایشون همیشه اولویتش کارش و کارای شخصیش بوده و همیشه با کلام ادعای عاشق بودن م ...

ببین نسخه شما طلاق نیست 

چون اگر فقط به این دلیله 

می تونن بگم انتظاراتت از رابطه دوران عقد و با همسر کاملا غلطه 

برو مشاوره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم