2777
2789

میخوام بپرسم که همه خانمای باردار خون ریزی لانه گزینی رو تحربه داشتن ؟؟ 

بعد چند بار اقدام باردار شدن؟ 

نزدیک پریودیتون علائم پریود داشتین ولی نشدین ؟ یا علائم پریود نداشتین ؟؟ 

تو چند هفتگی علائم حاملگی رو‌حس کردین؟ 

خواهش میکنم راهنماییم کنید

مردم از انتظار 😥😥

حسبی الله ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدامی عزیرم؟؟من ماه سوممه  ان شاءالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه

زیاد نیست ولی کلافم واقعا من آدمی نیستم که اکه مشکلی باشه حوصله درمان داشته باشم 😓😓 الان ششمین ماه اقداممه 

میشه جواب سوالامم بدین 

حسبی الله ❤

جواب سوال منم بدید برای رفیق جیییییینگم میخوام

سلام.دووستان مجردم ولی متاسفانه از طریق رحم اجاره ای به دنیا اومدم پدرم روماتیم یا واریس بیضه داشت و مادرم به دلیل اضافه وزن قادر ب بارداری نبود رحم اجاره ای به دنبا تومدم

میخوام بدونم چیکار کنم رحمم تقویت سه و زمانی ک ازدواج کردم راحت باردار شم 

۲۴ سالمه♥️

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
سوالات خیلی زیاده . فقط همینو بگم ک به هییییییییییچ کدوم اینا توجه نکن حتی دوتا بارداریه یک نفر مثه ...

میدونم ولی خونریزی لانه گزینیو انگار همه تجربه داشتن

یعنی من که خونریزی نداشتم دیگه باردار نیستم ؟؟ 

حسبی الله ❤
من سر هردو بارداریم لک نداشتم  بارداری اولم سه سال اقدام بودم بارداری دومم یه ماه فقط سر هردو ...

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا بچه هاتو حفظ کنه

یکم خیالم راحت شد 

یعنی میشه منم باردار باشم‌

حسبی الله ❤
زیاد نیست ولی کلافم واقعا من آدمی نیستم که اکه مشکلی باشه حوصله درمان داشته باشم 😓😓 الان ششمین ماه ...

عزیزم من تجربه بارداری ندارم خودمم اولین بارمه دارم اقدام میکنم ان شاءالله هردمون این ماه باردار شیم 

منم واقعا کلافه شدم هی میگم خدا کنه مشکلی نباشه 

تا یه سال عادیه ولی صبرمونم کمه

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

نه من خون لانه گزینی نداشتم

ماه پنجم باردار شدم

فقط حس میکردم میخام پریود بشم و هی خودمو چک میکردم ولی خبری نبود

ولی ده روز قبل پری وسط کمرم پایین احساس سوزش دردناکی داشتم که بی سابقه بود 

نوک سینه پر رنگ شد بود و هالش هم همینطور و چندتا دونه روش بود.رگ هاش برجسته شده بود

پیشونیم جوش زده بود

خط پایین نافم پررنگ شده بود

تهوع از ۷ هفتگی شروع شد تا چهارماهگی

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
خونریزی لانه گزینی نداشتم ۶ماه بعد باردارشدم علائم پریودی داشتم اما نشدم دلدرد و اینا

وای چقدر امیدوار شدم 

منم شش ماهه اقدامم و خونریزیم ندارم و یکم درد پریود دارم اما نمیشم 

برام دعا کنید ❤

حسبی الله ❤